medrek.se

Två ST-läkare till Reumatologimottagningen, Östersunds Rehabcentrum

Ansök nu

Två ST-läkare till Reumatologimottagningen, Östersunds Rehabcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Östersunds Rehabcentrum, ca 2,5 km från själva sjukhuset, ligger i närheten av skogen med skid- och löparspår - Östersunds vintersportstadion, som erbjuder både patienter och anställda en fin utemiljö med möjlighet till träning. På Östersunds Rehabcentrum finns rehabiliteringsavdelningar, öppenvårds rehabilitering, en smärtenhet samt en reumatologimottagning.

Reumatologimottagningen är en specialistklinik för utredning, vård och behandling av patienter med säkerställd eller misstänkt reumatisk inflammatorisk sjukdom. Enheten består av en omfattande poliklinisk verksamhet och har tillgång till vårdplats på rehabiliteringsavdelningen vid behov av slutenvård. Vår verksamhet består av ett multiprofessionellt team som omfattar läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, kurator, medicinska sekreterare och undersköterska vid eget laboratorium. Öppenvård bedrivs i form av enskilda besök, dagvård och viss gruppverksamhet.

Arbetsbeskrivning

På Reumatologimottagningen arbetar för närvarande fyra specialister och en ST-läkare. Vårt arbete består av bedömning, utredning och behandling av patienter med inflammatorisk led- och systemsjukdom. Tjänstgöringen som ST-läkare består av utbildning och kliniskt arbete med kontinuerlig handledning och återkommande strukturerade bedömningar av kompetensutveckling i enlighet med SOSFS 2015:8 alternativt HSLF-FS 2021:8. Under din tjänstgöring kommer du att träffa patienter med ett brett spektrum av reumatologiska sjukdomar.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Erfarenhet av reumatologi är meriterande. Vi värdesätter om du är flexibel, har lätt för att samarbeta, kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter och arbeta självständigt under handledning. Du arbetar både i team och enskilt. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Andra uppgifter

Läs mer om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se
Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se
Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Fredrik Andersson
Enhetschef
Telefon: 063-154888
Email: fredrik.andersson@regionjh.se
Namn: Kristina Wiberg
Överläkare/MLU
Telefon: 063-153000 (via växel)
Email: kristina.wiberg@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

 

Ansökan

Referensnummer: Persr/744/2022
Sista ansökningsdag: 2022-10-09

Dela detta jobb

Två ST-läkare till Reumatologimottagningen, Östersunds Rehabcentrum

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård