medrek.se

Två stycken FM-controller/Avtalscontroller till FM (Facilities Management)

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-02

Ansök nu

Två stycken FM-controller/Avtalscontroller till FM (Facilities Management)

Facility management är en stödfunktion på Karolinska. Vår uppgift är att på strategisk nivå samordna, styra och utveckla servicetjänster som stödjer och förbättrar effektiviteten i Karolinskas kärnverksamhet. Facility management ingår i staben Verksamhetsservice.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett kvalificerat uppdrag som FM-controller/avtalscontroller.
Du kommer att ingå i ett team med andra controllers och övriga funktioner inom FM. Vi söker nu två stycken nya medarbetare. Ni kommer som controllers vara är länken mellan sjukhuset och leverantörer, interna och externa.

Arbetsuppgifter
Facility Management (FM) ansvarar för att fånga kundbehov inom vården, kravställa interna och externa leverantörer samt följer upp och identifierar kundens behov av förbättringar inom FM vid Karolinska Universitetssjukhuset.
Som medarbetare i FM blir ditt uppdrag att säkerställa att serviceleveransen sker effektivt och med hög kvalitet. Din uppgift blir att arbeta för effektiva flöden i hela kedjan från att identifiera behov av service, till att kravställa och följa upp avtal samt utveckla samarbetet med sjukhusets leverantörer och kunder. Målet är att medverka till effektiva flöden och gott samarbete mellan leverantör och kund. FM verkar inom Karolinskas tre huvudområden, nya sjukhusbyggnaden i Solna, gamla byggnader i Solna samt i Huddinge.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi, logistik, facility management eller motsvarande och som har dokumenterad erfarenhet av kravställning mot såväl interna som externa leverantörer av FM-relaterade tjänster inom arbetsplatsservice. Meriterande är om du har arbetat med upphandling, förhandling samt management och utveckling av leverantörsrelationer och har intresse och förståelse för vårdens behov.  

Personliga egenskaper:
Tjänsten kräver att du som person är strukturerad, flexibel och har god förmåga att prioritera. Då du kommer att ha mycket kontakter med leverantör och kunder inom vården är god samarbetsförmåga och viljan att skapa goda relationer viktig. Du kan hantera både detaljer och helhetsperspektiv. Ditt arbete genomsyras av att du är driven av ständig utveckling och du vill gärna se resultat i ditt arbete.
Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid. 

 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Två stycken FM-controller/Avtalscontroller till FM (Facilities Management)

Karolinska Universitetssjukhuset