medrek.se

Ultraljudsbarnmorska till Centrum för Fostermedicin i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Ultraljudsbarnmorska till Centrum för Fostermedicin i Huddinge

Vi erbjuder  
Centrum för Fostermedicin erbjuder Dig unik möjlighet att arbeta inom en ultraljudsenhet där vi dels har fritt vårdval ultraljud för gravida, dels på Karolinska Huddinge som enda centra i Sverige har ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fosterterapi för behandling/ operation under graviditeten, tex fetoskopisk laserbehandling vid tvillingtransfusion och blodtransfusion till foster.  På Karolinska Solna finns fostervården som är specialiserade på graviditeter där det väntade barnet har någon form av sjukdom eller missbildning. 

Om tjänsten 
Som ultraljudsbarnmorska består arbetsuppgifterna huvudsakligen av olika obstetriska ultraljudsundersökningar och vi eftersträvar variation i arbetet, så därför förekommer även arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning och remisshantering. Det kan även förekomma assistans och provtagning vid olika invasiva ingrepp. 

Tjänsten är huvudsakligen placerad på Huddinge med rotation till Solna vb.

Tillsammans med övriga medarbetare deltar du aktivt i arbetet med utformning, uppdatering och förbättring av rutiner och arbetssätt.

Vi söker 
Vi söker Dig som är legitimerad barnmorska med erfarenhet av arbete med obstetriskt ultraljudsdiagnostik och Dig som trivs med att vara en del av ett team. Den dagliga kontakten med kvinnan och hennes partner förutsätter ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt. En positiv inställning till forskning, utbildning och utveckling är en självklarhet för Dig.

Kvalifikationer 
Legitimerad barnmorska med erfarenhet inom obstetrisk ultraljudsdiagnostik.

Examinerad inom obstetriskt ultraljud, SFOG, KUB-certifierad är ett krav och högskoleutbildning i Obstetriskt ultraljud är meriterande. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. Personligt brev  
2. CV 
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
4.  Yrkeslegitimation   

 
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. För klinisk personal genomförs en hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Kerstin Nyberg 
Omvårdnadschef
contacticon phone 072-596 83 47

Fackliga representanter
Vårdförbundet Ewa Köhler tel 070-0891772

Dela detta jobb

Ultraljudsbarnmorska till Centrum för Fostermedicin i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset