medrek.se

Ultraljudsbarnmorska till Centrum för Fostermedicin, Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-06

Ansök nu

Ultraljudsbarnmorska till Centrum för Fostermedicin, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16 000 medarbetare. Patientområde Graviditet och förlossning omfattar all gravidites-och förlossningsvård samt fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge och Solna. 

Nu söker Centrum för Fostermedicin ultraljudsbarnmorska med huvudsaklig placering i Huddinge, rotation till Solna kan ske när verksamheten så kräver. Inom CFM utförs årligen cirka 18 000 undersökningar bestående av obstetriska ultraljud, invasiv provtagning samt fosterterapi. Vi har även omhändertagande av blivande mödrar som väntar barn med intrauterint diagnostiserade avvikelser. Vi lägger stor vikt vid forskning, utveckling och utbildning

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av obstetriska ultraljudsundersökningar. Vi eftersträvar variation i arbetet, därför förekommer även arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning och remisshantering. I arbetet kan det även förekomma assistans och provtagning vid olika ingrepp.  Tillsammans med övriga medarbetare deltar Du i utformning, uppdatering och förbättring av rutiner.

På Karolinska Huddinge har vi som enda centra i Sverige, ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fosterterapi för behandling/ operation av foster under graviditeten, till exempel fetoskopisk laserbehandling vid tvillingtransfusionssyndrom och blodtransfusion till foster. På Karolinska Solna finns fostervården som är specialiserade på graviditeter där det väntade barnet har någon form av sjukdom eller missbildning.

 Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker

  • Dig som trivs med att arbeta i en miljö där forskning, utveckling är en del av verksamheten och en självklarhet för dig
  • Den dagliga kontakten med patienter förutsätter ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt
  • Då Du är en del i ett team där fetalterapi ingår bör Du ha god förmåga till flexibilitet, samarbete och situationsanpassning och därför väger personliga egenskaper tungt.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska, med erfarenhet inom ultraljudsdiagnostik. Examinerad inom obstetriskt ultraljud, SFOG, KUB certifierad är ett krav och högskoleutbildning i Obstetriskt ultraljud är meriterande.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande i denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Ultraljudsbarnmorska till Centrum för Fostermedicin, Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset