medrek.se

Underhållschef inom MedTech

Företag Modis Sweden AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

Underhållschef inom MedTech

Har du en teknisk utbildning med erfarenhet av brett tekniskt produktionsnära arbete? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta som gruppchef och vill ta nästa kliv i karriären? Då kan detta vara något för dig! Modis söker just nu en Underhållschef till vår kund inom MedTech i Mölndal!

Om tjänsten

I din roll som Underhållschef kommer du att arbeta hos vår kund i Mölndal som är verksamma inom MedTech. Du kommer att leda ett team på 10 personer som består av 6 stycken Tekniker och 4 stycken Ingenjörer inom Underhåll och Automation. Tillsammans med ditt team arbetar du med produktionen som störta fokus men du kommer också vara delaktiga i utvecklingsprojekt. På sikt finns det möjligheter till karriärkliv inom koncernen. Dina ansvarsområden är:

  • Leda och utveckla ditt team för att säkerställa att målen i fabriken uppnås
  • Säkerställa att kvaliteten på produkterna uppnås genom att underhålla och utveckla utrustningar samt processer
  • Förbättra processerna och ständiga förbättringar i produktionen
  • Leda ditt team genom att supporta i projekt, både redan existerade och nya produktionslinor

Om dig

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen, kandidatexamen inom teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har med fördel mellan 7-15 års erfarenhet av brett tekniskt arbete, gärna inom underhåll av automatiserade tillverkningsprocesser. Erfarenhet av annat produktionsnära tekniskt arbete är också välkommet. Du har även tidigare erfarenhet av att leda ett team, exempelvis som gruppchef men nu vill vidare och ta nästa steg i karriären. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du en hög förmåga att prioritera i ditt arbete även i svåra situationer och drivs av att leda ett team framåt. Du har ett stort kundfokus, ett eget driv samt har en förmåga att förmedla och bidra med kunskap.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. På sikt finns stora möjligheter till en anställnings hos kunden. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss på:

Alexandra Fahlström

Telefon: 031-725 45 08

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Underhållschef inom MedTech

Modis Sweden AB