medrek.se

logga

Underläkare

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-20

Ansök nu

Underläkare

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Kvinnosjukvården har verksamhet i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik med slutenvård och förlossningsverksamhet i Sundsvall och Örnsköldsvik.
Nu söker vi en legitimerad underläkare på vikariat till oss på kvinnokliniken i Sundsvall. Vikariatet löper 6 månader från tillträdesdag.

Arbetsuppgifter

Rollen som underläkare hos oss innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter som underläkare. Arbetet är självständigt men med handledning av erfarna kollegor. Uppgifterna är omväxlande med arbete på mottagning, förlossning, avdelning och operation. Tjänstgöring i primärjourslinjen ingår. Detta vikariat som underläkare är en bra möjlighet för dig som vill växa och utvecklas i din läkarroll, vi erbjuder en bra arbetsmiljö med kompetenta och positiva kollegor inom olika yrkeskategorier med gedigen kunskap och erfarenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Körkort erfordras för detta vikariat. Du som söker är en trygg och stabil individ som har en förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du arbetar flexibelt och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Bäckström

Enhetschef

Telefon: +4660182823

E-post: anna.backstrom@rvn.se

Niklas Rexelius

SACO

Telefon: +4666089336

E-post: niklas.rexelius@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Underläkare

Region Västernorrland