medrek.se

logga

Underläkare till Kirurgkliniken, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-09

Ansök nu

Underläkare till Kirurgkliniken, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Kirurgkliniken Örnsköldsvik ingår i länssjukvård somatik och är en del av regionkliniken Västernorrland. Kirurgkliniken bedriver mottagningsverksamhet och har vårdavdelningar i Örnsköldsvik samt i Sundsvall. Kliniken i Örnsköldsvik bemannas av 7 specialister och 5 ST-läkare samt AT-läkare.

Nu söker vi en vikarierande underläkare till oss i Örnsköldsvik!

Arbetsuppgifter

På Kirurgkliniken i Örnsköldsvik utförs akut och elektiv kirurgi. Som vikarierande underläkare erbjuds du ett långtidsvikariat iInnehållande kirurgiskt basår med grundutbildning i akut omhändertagande och basal kirurgisk teknik där jourtjänstgöring ingår i arbetet, detta inom ramen för så kallad Commun Trunc/Gemensam kunskapsbas. Möjlighet till ST-tjänst kan komma att bli aktuellt.

Kliniken i Örnsköldsvik är en mindre klinik vilket ger dig stora utvecklingsmöjligheter och ett varierat arbete!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation. Har du arbetat som legitimerad läkare inom allmän kirurgi ses det som meriterande. Du som söker har en god kommunikativ förmåga, en vilja att ingå i team och delta i utvecklingsarbete tillsammans med kollegor och övriga professioner som är viktiga för en framgångsrik vård och behandling. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar samtidigt som du har en förmåga att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Du är en lugn, trygg och noggrann individ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Stina Gustafsson

Enhetschef

Telefon: +4666089060

E-post: stina.gustafsson@rvn.se

Britta Ekberg

Sveriges Läkarförbund

Telefon: 076-806 80 67

E-post: britta.ekberg@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Underläkare till Kirurgkliniken, Örnsköldsvik

Region Västernorrland