medrek.se

Underläkare till Tema Åldrande

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Underläkare till Tema Åldrande

Vi erbjuder

Vi erbjuder 6 månaders visstidsanställning, med möjlighet till förlängning, som underläkare före AT inom slutenvårdsverksamhet på Tema Åldrande. Vi erbjuder ett lärorikt och stimulerande arbete. Vi strävar efter att leverera vård, forskning och utbildning på högsta nivå för patienternas bästa.

Om tjänsten

Visstidsanställning som underläkare före AT på Tema Åldrandets slutenvård. I tjänsten ingår jourverksamhet. En stor del av tjänstgöringen och dess lärandemål är gemensamma med Socialstyrelsens föreskrifter för ST (SOSFS 2015:8).

Vi söker

Dig som har läkarexamen men inte gjort AT eller innehar legitimation. Du har ett intresse för geriatrik och vård av äldre, forskning och utbildning. Du har lätt för att samarbeta, är ambitiös, flexibel och god ambassadör för Karolinska Universitetssjukhuset och dess värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 

Krav:  Du har läkarexamen.

Meriterande:  Dokumenterad erfarenhet från arbete som underläkare inom slutenvården.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  

Urval sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

Temat består av cirka 320 medarbetare inom två patientområden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Carina Metzner 
tf Patientområdeschef
072-5840648

Fackliga representanter
Läkarföreningen Francisco Anderson: francisco.anderson-anez@sll.se

Dela detta jobb

Underläkare till Tema Åldrande

Karolinska Universitetssjukhuset