medrek.se

logo

Undersköterska

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Undersköterska

Nu söker vi på Laholms kommun undersköterska till Björkebogården

 

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Björkebogården är ett äldreboende i Knäred med 24 boendeplatser fördelat på tre avdelningar.

Arbetsuppgifter

Omvårdnad, HSL-insatser, Rehab-insatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande äldre utbildning samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV i din ansökan.

 

Anställningsform
1 vikariat 80% under tiden 220901-221231.

Tillträdesdagen

Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse
Upplysningar
Eva Johansson, Enhetschef 0430-15940

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
220815

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.
Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

logo
Undersköterska

Laholms kommun - Socialförvaltningen