medrek.se

logga

Undersköterska

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Undersköterska

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Nu söker vi undersköterskor till vår verksamhet Norshöjdens Demensboende i Falun.

Norshöjden är ett demensboende beläget en kilometer utanför centrala Falun. I närområdet finns skog med gott om strövområden.
På Norshöjden finns 62 lägenheter som är mellan 36 och 64 kvadratmeter. 46 av lägenheterna består av två rum med pentry, 16 lägenheter är ettor utan köksdel. Det finns dessutom trerumslägenheter som i första hand erbjuds till parboende. Varje enhet har gemensam matsal, TV-rum och altan eller balkong
Det är viktigt att du tror på människors möjlighet att vara delaktig, att utifrån var och ens behov få rätt stöd i sitt dagliga liv. Livet ska formas efter var och en som bor på Norshöjden – alla är olika. Uppdraget är att skapa ett aktivt boende för äldre.

Vi söker nu dig som har tillräckliga kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet
Mellan 60-80% med tjänstgöring, dag, kväll och helg. Tillsvidare
Vi söker även timvikarier.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:
Verksamhetschef, Lena Kristoffersson
Mail: lena.kristoffersson@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0763-18 62 90

eller

Bitr. verksamhetschef, Catrin Eriksson
Mail: catrin.eriksson@ansvarochomsorg.se

  • Deltid
  • Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
  • Ansök före nov 06

Dela detta jobb

logga
Undersköterska

A&O Ansvar och Omsorg