medrek.se

Undersköterska

Företag REMEO AB
Regioner
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Undersköterska

Om oss

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan 2013 Remeo-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna är nyrenoverade och har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en helt individuell vårdplan åt varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehabinstans som slutgiltigt mål.

Dina arbetsuppgifter 

Som undersköterska vid Remeo ingår du i ett vårdteam tillsammans med sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbetar i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och får möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första Remeo-klinik.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov. Enheten har plats för 14 patienter och koncentrerar sig på andningsstöd i form av syrgas-, trach-, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Om dig

Du är utbildad undersköterska med minst 3 års erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet inom intensivvård är meriterande men inte ett krav.

Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården. Du är engagerad, har god samarbetsförmåga och sätter patientens behov i fokus.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Din ansökan

Sista ansökningsdag 2021-08-31. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka gärna in din så snart som möjligt. 

Mer information

För mer information kontakta omvårdnadschef Anna Glemmefors på mejl anna.glemmefors@remeo.se, mobil +46 (0)70 847 1007.

Facklig kontaktperson Kommunal Kenneth Larsson, tel 08-704 4440, kenneth.larsson@remeoclinic.se.

Vi erbjuder

Vi är stolta över Remeo, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder ca 34 timmars arbetsvecka vid treskift och vid extra helgtjänstgöring samt friskvårdbidrag.

REMEO satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Dela detta jobb

Undersköterska

REMEO AB