medrek.se

Undersköterska

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Undersköterska

Referensnummer

A1066120

Om tjänsten

Som undersköterska inom Djurängens hemtjänst ger du god omsorg till våra omsorgstagare i deras hem. I tjänsten ingår arbetsuppgifter inom vård och omsorg, dokumentation samt delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. 

Vi arbetar utifrån ett kontaktpersonskap vilket bland annat innebär att du tillsammans med omsorgstagaren upprättar en genomförandeplan av beviljade insatser. Du är också behjälplig vid sociala aktiviteter och kontaktperson för anhöriga. Tillsammans med övriga i personalgruppen ansvarar du för att göra de äldres vardag meningsfull och innehållsrik. Vi arbetar utifrån olika ansvarsområden och områdesgrupper där du ges möjlighet till hög påverkansmöjlighet och ansvar. 

Vi erbjuder introduktion på arbetsplatsen samt utbildning i förflyttningsteknik, läkemedelskörkort samt i våra datasystem. 

Du anställs med rörlighet inom team 3 med placering på Djurängens hemtjänst. Verksamheten bedrivs både dag, kväll och helg. 

I din ansökan vill vi gärna att du beskriver dina intresseområden och styrkor. Beskriv gärna med några rader vad socialt arbete inom äldreomsorg betyder för dig.

Din profil

Djurängens hemtjänst söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Du som söker har god social kompetens då stor del av arbetet innebär att skapa trygghet och kontakt med våra omsorgstagare och deras anhöriga. 

I denna rekrytering kommer vi arbeta med löpande urval under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 
(du kan komma att bli tillfrågad om intresse även för andra enheter)

Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister inlämnas. Blankett för beställning www.polisen.se

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. 
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. 

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorg av och insatser till äldre människor. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner. Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och enhetschefer på våra äldreboenden och inom hemtjänsten. 

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Dela detta jobb

Undersköterska

Kalmar kommun - Omsorgsförvaltningen och Socialförvaltningen