medrek.se

Undersköterska

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Undersköterska

Adium Omsorg, som är en del av Förenade Care AB, driver Bokhöjden och Åshaga på uppdrag av Ängelholms kommun. LEVA, lyhördhet, engagemang, vilja och ansvar, är vår utgångspunkt i det arbete vi utför och där individen alltid är i fokus.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Åshaga är ett särskilt boende med 40 lägenheter som är fördelade på 4 avdelningar varav 10 lägenheter är reserverade för personer med demensdiagnos. På verksamheterna finns omvårdnadsansvariga sjuksköterskor.

Personalteamet består av omvårdnadspersonal, sjuksköterska, rehab personal, samordnare och verksamhetschef. Vårt uppdrag är att ge en bra vardag för Åshagas kunder, närstående och anhöriga.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus.

KVALIFIKATIONER
Undersköterska gärna med arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen. Meriterande är erfarenhet av demenssjukdom, somatisk och geriatrisk vård.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt och omtanke . Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

KRAV
Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Du har fullgott vaccinationsskydd mot Covid-19 och kan uppvisa vaccinationsintyg. En del av anställningsprocessen i företaget är att kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

ERFARENHET KRÄVS
Meriterande

Arbetstid/varaktighet
Vikariat dag/kväll/helg
Tjänstgöringsgrad 75 %

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum
Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.


Kontaktperson

Maria Garbov
Samordnare
Tel: 072-731 52 04
E-post: mariag@forenadecare.com

Eva Hanak
Verksamhetschef
Tel 072-223 38 65
E-post: evaha@forenadecare.com

Postadress
Åshaga vårdboende
Rössjövägen 10, 266 75 Hjärnarp

Dela detta jobb

Undersköterska

Förenade Care AB