medrek.se

Undersköterska/Barnsköterska till Barnakutmottagningen Solna

Regioner
Utgår

2018-12-02

Ansök nu

Undersköterska/Barnsköterska till Barnakutmottagningen Solna

Vill du jobba med oss på Barnakuten?

Vår vision ”Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande på Karolinska Universitetssjukhuset. Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Sjukhuset har en organisation som bygger på värdebaserad vård och har en tematisk organisation.  

FO Akut barn är ett funktionsområde som tar ansvar för barnakutsjukvården på Astrid Lindgrens Barnsjukhus på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi har ca 250 anställda som bedriver vård, dygnet runt, på vår enhet.  

På vår barnakutmottagning i Solna tar vi emot totalt ca 50 000 barn/år i åldrarna 0-18 år. Vi tar emot patienter inom kirurgi, ortopedi och medicin. Vi är även länets mottagande barnakutmottagning vid barntrauma och större olyckor.  

Vi som arbetar på Barnakutmottagningen i Solna är ett härligt gäng med mycket positiv energi och vi värnar ett gott samarbetsklimat. Barnakutmottagningen finns i NKS nya fina lokaler som vi nu successivt anpassar efter familjens och barnets behov.  

Om tjänsten  

Som undersköterska arbetar du i team/vårdlag med sjuksköterska och läkare. Arbetet är mycket varierande och innebär att du varje dag alternerar mellan Barnakutmottagningens olika funktioner: triage, modularbete och larmteam.  

Dina arbetsuppgifter består till exempel av att hjälpa till med ett professionellt omhändertagande av barnet med familj där du tillsammans med teamet bedömer barnens tillstånd, kontrollerar ordinerade parametrar och rapporterar vidare till teamet.

Provtagning, gipsning, EKG, sondsättning med mera ingår också i dina arbetsuppgifter samt förstås att samarbeta med övriga personalkategorier på ett smidigt sätt och ge god service till familjerna.  

Handledning och introduktion anpassas utifrån din erfarenhet och dina behov.  

Vi söker  

Dig som är engagerad i ditt yrke och tycker om nya utmaningar. Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö där arbetsdagen snabbt kan ändra karaktär beroende på de sjuka patienterna. Du har god samarbetsförmåga med fokus på patienten, du tycker om mötet med patient och närstående. Tjänsten är ett graviditetsvikariat med stor möjlighet till fortsatt alt. fast anställning.

Kvalifikationer  

Utbildad undersköterska/barnsköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vikariat

Snarast t o m 2019-11-30.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Undersköterskeutbildning eller barnskötarutbildning 

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Ylva Höghielm 
Tf Omvårdnadschef
 08-51778249
 ylva.hoghielm@sll.se

Camilla Rosell 
Tf Omvårdnadschef
 073-9858028
 camilla.rosell@sll.se

Fackliga representanter

Lena Andersson, Vårdförbundet tel 08-517 771 00

Carina Gatby, Kommunal tel 08-517 771 00

 

Dela detta jobb

Undersköterska/Barnsköterska till Barnakutmottagningen Solna

Karolinska Universitetssjukhuset