medrek.se

Undersköterska/Barnsköterska till Barnneurologimottagningen i Solna

Regioner
Utgår

2018-11-19

Ansök nu

Undersköterska/Barnsköterska till Barnneurologimottagningen i Solna

Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter där du som medarbetare får chansen att lära dig mycket. Vi vill att du som söker har minst två års arbetslivserfarenhet av undersköterskeyrket. Känner du att det här låter lockande, sök då till oss på Barnneurologimottagningen!

Till vår mottagning för Barnneurologi kommer barn med olika neurologiska svårigheter för att träffa läkare och sjuksköterskor. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt bestå av administrativa uppgifter och delvis patientkontakt.

Om tjänsten

Tjänsten kommer framför allt bestå av administrativa uppgifter som att boka och kalla patienter, svara i mottagningstelefon och jobba med TeleQ. Samtidigt vill vi att du är flexibel och kan välkomna patienterna till mottagningsbesöket, assistera vid provtagningar och vara behjälplig med andra arbetsuppgifter som kan uppstå. På mottagningen finns även en dagvårdsverksamhet med sjuksköterskor och undersköterskor. Vi strävar efter en flexibilitet inom vår verksamhet som gör att man kan hjälpa varandra åt båda håll.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av både mottagningsverksamhet och barnsjukvård. Du ska ha lätt för att lära dig administrativa uppgifter och inte vara rädd för att jobba med datorer. Du ska kunna arbeta självständig och vara villig att tackla utmaningar, samtidigt som du vet dina egna begränsningar. Du visar initiativförmåga för att hantera utmaningar och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Du är lyhörd för andras behov och har en hög känsla av service. Du har en glad personlighet och bidrar till en god arbetsmiljö. 

Kvalifikationer 

Krav:  Undersköterskeutbildning med minst 2 års yrkeserfarenhet

Meriterande: Erfarenhet av mottagningsarbete. Erfarenhet av barnsjukvård. Erfarenhet av Take Care. Erfarenhet av TeleQ.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens    

----

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Maria Krona 
Chefsjuksköterska
 08-517 75185

Fackliga representanter

Kommunal: Louise Hemmingsson, louise.hemmingsson@sll.se

 

Dela detta jobb

Undersköterska/Barnsköterska till Barnneurologimottagningen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset