medrek.se

Undersköterska/bemanningsassistent till barnkirurgisk slutenvårdsavdelning

Ansök nu

Undersköterska/bemanningsassistent till barnkirurgisk slutenvårdsavdelning

Är du utbildad undersköterska med ett administrativt sinne och ett intresse för bemanning och planering? Till Barnkirurgen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus söker vi nu en ambitiös och engagerad ny medarbetare till en kombinationstjänst som bemanningsassistent/undersköterska. Välkommen att söka till oss!

Barnavdelning 11 är en del av Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vi vårdar barn i åldrarna 0-18 år och på vår avdelning bedrivs högspecialiserad sjukvård inom barnkirurgi, urologi samt gastromedicin. På vårdavdelningen finns i nuläget två stycken övervakningsrum där de barn som är svårast sjuka vårdas under en övergångsperiod från till exempel operation eller barnintensivvårdsavdelningen (BIVA). Vårdavdelningen har totalt 27 möjliga vårdplatser och alla barn vårdas i enkelrum.

Vi erbjude

  • Individuell introduktion
  • Goda möjligheter till fortsatt kompetensutveckling
  • Tillgång till välutrustat personalgym och friskvårdsbidrag

Om tjänsten
Vi söker nu en ny kollega som på halvtid jobbar som bemanningsassistent och som undersköterska på avdelningen resterande 50%.

Som undersköterska hos oss arbetar du både med den nära omvårdnaden av det sjuka barnet men även tätt med barnets hela familj, vilket ger dig en viktig roll i barnets patientcentrerade vård. Du kommer arbeta i team med en eller flera sjuksköterskor, där ni tillsammans vårdar patienterna. Teamet kompletteras även med andra specialister utifrån barnets unika behov, såsom kurator, fysioterapeut, lekterapeut, tarmterapeut med mera.

Som bemanningsassistent kommer din huvudsakliga uppgift vara att arbeta i vårt personaladministrativa system Heroma med schemaplanering. Du arbetar tillsammans med en annan bemanningsassistent och sköter den dagliga bemanningen av sjuksköterskor och undersköterskor på avdelningen, både kortsiktigt och långsiktigt. Du ansvarar för att ringa in personal vid sjukdom och se till att bemanningsmålen är uppfyllda. Andra uppgifter som ingår är rättning av flextider och ersättningar, registrera frånvaro samt planera inskolningsscheman för nyanställda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Du arbetar främst dagtid men har även tjänstgöring en kväll per vecka samt var femte helg.

Vi söker
Du anser att god kommunikation och samarbetsförmåga med föräldrar, kollegor och andra enheter är en central del av rollen som undersköterska. Vi värdesätter att du är engagerad i verksamheten och dess utveckling samt att du inte räds förändring.

Du tycker om att planera och lösa problem samt trivs bra med att arbetstempot kan växla. Du gillar att arbeta både i team och självständigt. Vi önskar även att du är lyhörd, har hög social kompetens och ett positivt förhållningssätt.

Utöver det är du också noggrann och tar ditt arbete på allvar. Du är lösningsfokuserad och slutför alltid de uppgifter som du påbörjar. Du är en person att lita på och är van att arbeta efter uppsatta mål.

Kvalifikationer
Krav: Utbildad undersköterska med examen från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som bedöms ge samma grad av kompetens. Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård eller akutsjukvård.

För tjänsten krävs det att du har goda datakunskaper och vana av att arbeta med administration och schemaplanering. Du ska även ha goda kunskaper i systemet Heroma.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Observera att du måste skicka in slutbetyg från din undersköterskeutbildning för att din ansökan ska ses som komplett. 

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Slutbetyg från genomförd undersköterskeutbildning eller motsvarande

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.

Dela detta jobb

Undersköterska/bemanningsassistent till barnkirurgisk slutenvårdsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset