medrek.se

Undersköterska dag/natt till Rekonstruktiv plastikkirurgi slutenvård

Regioner
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Undersköterska dag/natt till Rekonstruktiv plastikkirurgi slutenvård

Vi erbjuder
Rekonstruktiv plastikkirurgi har ett ansvar för flera patientflöden inom tema Trauma och Reparativ medicin. Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett av sju teman där Patientområde Trauma, akut kirurgi och rekonstruktiv kirurgi ingår. Patientflödet är ett av fem i Sverige som tillsammans ansvarar för hela spektrumet av rekonstruktiv plastikkirurgi. Vilket gör att arbetet på vårdavdelningen är omväxlande och spännande. Den stora variationen av diagnoser ger dig goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten
Vårdavdelningen har idag 10 vårdplatser och är en sjudygns verksamhet. Oktober 2019 flyttar vi till nyrenoverade lokaler på Gävlegatan 55 (gamla thoraxhuset). Här planerar vi i ett första steg att öppna till 15 vårdplatser. Därför söker vi kollegor som vill bidra med sina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp! Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna nya kollegor till oss.

Är det du? Då är du varmt välkommen att söka en unik tjänst som undersköterska hos oss på Stockholms Läns Landstings enda plastikkirurgiska vårdavdelning!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att ge våra patienter en god pre- och postoperativ omvårdnad. Nyanställda erbjuds en introduktion som anpassas efter individuellt behov. Samtliga medarbetare erbjuds kontinuerliga föreläsningar och utbildningar enligt vår utbildningsbok på E13.

Vi erbjuder en natt och en dagtjänst på grund av en utökning av vårdplatser. Tjänsterna avser ett vikariat till och med 2020-12-31 med möjlighet till förlängning. 

Vi söker

  • Du som söker till oss bör vara nyfiken och ha en empatisk förmåga
  • Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en vårdavdelning med ett växlande arbetstempo
  • För oss är det viktigt att alla våra patienter och anhöriga möts med respekt och empati.

 

 

Kvalifikationer
Krav: Utbildad undersköterska.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av plastikkirurgi/kirurgi samt utbildning inom smärta eller sårvård.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska dag/natt till Rekonstruktiv plastikkirurgi slutenvård

Karolinska Universitetssjukhuset