medrek.se

Undersköterska dagtid till Öppenvårdsoperation i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Undersköterska dagtid till Öppenvårdsoperation i Huddinge

Ett omväxlande arbete på Öppenvårdsoperation.  
 
I rollen som undersköterska hos oss kommer du framförallt att arbeta inne på operationssal där du tillsammans med de övriga i teamet är delaktig under hela operationsförloppet. Du kommer att arbeta nära både operations- och anestesisjuksköterska. Det kommer även finnas visst utrymme för arbete på vår egen pre-och postoperativa avdelning.  
 
Vår dagkirurgiska enhet består av fyra operationssalar samt eget pre- och postop. Vi utför operationer inom ortopedi, gynekologi, urologi, gastro, ÖNH samt accesskirurgi. Verksamheten har ett högt flöde och patienterna stannar i genomsnitt tre timmar. Vi är en trevlig arbetsplats med högt i tak och vi har ett väl utvecklat teamarbete.  
 
Vi söker dig som är intresserad av att utveckla din profession och som vill vara delaktig i att vidareutveckla vår verksamhet.
 
Du är positiv till utvecklings- och förbättringsarbete och har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden. Du är en positiv och initiativtagande person som trivs med att samarbeta i teamet med patienten i fokus.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som är undersköterska med minst två års erfarenhet av akutsjukvård och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på en operationsavdelning.  
I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Din ansökan ska innehålla:  
• CV  
• Personligt brev  
• Betyg / Intyg  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningens omfattning
Heltid

Kontakt

Ingalill Schölander 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 840 36
contacticon mobile 072-580 86 32

Fackliga representanter
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
 

Dela detta jobb

Undersköterska dagtid till Öppenvårdsoperation i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset