medrek.se

Undersköterska eller barnspecialistundersköterska dag/natt till barnavdelning 11

Ansök nu

Undersköterska eller barnspecialistundersköterska dag/natt till barnavdelning 11

Barnavdelning 11 är en del av Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. På vår avdelning bedrivs högspecialiserad sjukvård inom barnkirurgi, urologi samt gastromedicin. Avdelningen består av fyra flöden: plastikkirurgi, urogenitala sjukdomstillstånd, mag-tarm samt gastromedicin.

Nu söker vi fler duktiga medarbetare, det finns möjlighet till både dag- och nattjänst.

Vi söker 

Dig som är undersköterska eller barnspecialistundersköterska med ett brinnande intresse för det sjuka barnet och dess familj. Det är en fördel om du har erfarenhet av barnkirurgisk slutenvård, intermediärvård (IMA-vård) alternativt intensivvård (IVA-vård) och om du vill arbeta natt hos oss. 

På avdelningen finns goda möjligheter till kompetensutveckling inom yrket. 

Om tjänsten

På vårdavdelningen finns i nuläget 2 stycken övervakningsrum där de barn som är svårt sjuka vårdas under en övergångsperiod från t ex operation eller barnintensivvårdsavdelningen (BIVA).

Vårdavdelningen har total 27 möjliga vårdplatser och alla barn vårdas i enkelrum. 

Som undersköterska/barnspecialistundersköterska arbetar du med den nära omvårdnaden av det sjuka barnet i åldrarna 0 - 16 år. Du arbetar även nära barnets familj och stärker dem i deras livssituation kring det sjuka barnet. Du är en del av ett team som består av sjuksköterska, läkare och undersköterska.

Teamet kompletteras även med andra specialister utifrån barnets unika behov, såsom kurator, fysioterapeut, lekterapeut, tarmterapeut osv. I omvårdnadsteamet arbetar vi efter en modell som kallas ”patient närmre vård” och bygger på att familjen är en viktig resurs och en del av teamet. 

Tjänsterna är på heltid, vi söker personal både för tillsvidareanställning och vikariat.

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande under hela ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Anna Brydling 
Omvårdnadschef
 08-51777854
 anna.brydling@sll.se

Elin Peterson 
Omvårdnadschef
 08-517 708 76
 elin.peterson@sll.se

Fackliga representanter
Kommunal, expedition 08-58580314

 

Dela detta jobb

Undersköterska eller barnspecialistundersköterska dag/natt till barnavdelning 11

Karolinska Universitetssjukhuset