medrek.se

Arbetsuppgifter
Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vi söker nu dig som framförallt ska arbeta med serviceinsatser. Du kommer utföra omvårdnadsarbete varje morgon, där delegerade arbetsuppgifter ingår, för att sedan fokusera mer på serviceinsatser så som städ, tvätt och inköp. Din arbetstid kommer vara förlagd till måndag- fredag 40 timmar/vecka. Om verksamhetens behov förändras kan detta komma att ändras.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation kommer att vara en daglig del i arbetet.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi söker nu dig som är undersköterska eller vårdbiträde. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande. Eftersom arbetet i hemtjänsten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika vårdtagare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett önskemål.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Ange önskad sysselsättningsgrad
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 3

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-01-28
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-401

Upplysningar
Helena Edlund
Enhetschef
036-442 82 30

Karin Melin
Enhetschef natt- och korttidsverksamhet
036-4428311
karin.melin@habokommun.se

Facklig företrädare nås via kommunens växel
036 442 80 00

Undersköterska eller vårdbiträde sökes till servicegrupp i hemtjänsten.

Företag Habo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Dela detta jobb