medrek.se

Undersköterska för nattjänst till Vaxholms Äldreboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-25

Ansök nu

Undersköterska för nattjänst till Vaxholms Äldreboende

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta bland människor som tycker om att göra skillnad för Vaxholmsbon och där du får många härliga kollegor?  Tveka inte, sök jobb hos oss! 

Vi värdesätter att du är intresserad av människor, har en god samarbetsförmåga och sinne för service.  Vi tycker också att det är viktigt att du är intresserad av att utvecklas och att du är engagerad i ditt arbete.  Det tar cirka 40 minuter att åka med buss från centrala Stockholm, och cirka en timme med Vaxholmsbåt. 

Förenade Care Vaxholms äldreboende består av tre fastigheter med sammanlagt 83 lägenheter fördelat på sju enheter. Fem enheter är avsedda för personer med kognitiv funktionsnedsättning.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.  Inom Förenade Care vi personalförmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter 

Som undersköterska i verksamheten har du ett omväxlande och innehållsrikt arbete. Du hjälper till att skapa en meningsfull vardag för den enskilde och ger våra boende trygghet i sitt eget hem. Med gott bemötande, hög servicegrad och engagemang anpassar du arbetet efter varje enskild boendes behov så att stödet utformas individuellt utifrån genomförandeplanen. 

Nattetid är det av största vikt att du arbetar trygghetsskapande och har en förmåga att skapa goda relationer med våra boende. Du behöver ta stort ansvar tillsammans med dina kollegor för att säkerställa att de boende får ett bra och tryggt omhändertagande. 
Du kommer att behöva ta delegering för olika arbetsuppgifter och får givetvis utbildning i samband med detta som vi anordnar. 

Som anställd på natten ingår viss tjänstgöring dagtid eller eftermiddag i form av möten eller utbildningar, dock alltid schemalagt och med god framförhållning.

Social dokumentation är centralt i vår verksamhet.  Vi använder oss av Safe Doc som dokumentationssystem och har digital signering av läkemedel. 

Kvalifikationer 

Du är utbildad undersköterska, och har erfarenhet av liknande arbete. Har du tidigare erfarenhet av demensvård är det meriterande.  
Du behärskar svenska i tal och skrift mycket väl och du kommer att behöva genomgå ett språktest under rekryteringen. 
Meriterande att du är van att dokumentera enl SoL och har kunskap om hur man arbetar med genomförandeplaner och kontaktmannaskap och du behöver lämna bevis på att du har dessa kvalifikationer.

Jobbet förutsätter flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga, problemlösning samt att du är stresstålig och har en personlig mognad då du arbetar natt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet 75 % enl schema nattetid. 

Tillsvidare anställning med provanställning 6 månader.

Tillträde

 Efter överenskommelse.

Lön

Månadslön. 

Kollektivavtal finns. 

Kontaktperson 

Tomas Bergius Verksamhetschef,  tomasb@forenadecare.com
Mia Persson bitr Verksamhetschef, mial@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Undersköterska för nattjänst till Vaxholms Äldreboende

Förenade Care AB