medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Specialistmottagningen i Sollefteå söker nu undersköterska till sommarvikariat i sommar!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Västra närsjukvårdsområdet har ett sjukhus och fem regiondrivna hälsocentraler. I området finns två kommuner. Organisatoriskt i närsjukvårdsområdet ligger också Primärvårdens särskilda uppdrag som är Länsövergripande verksamheter, Ungdomsmottagningen, Psykologmottagningen för föräldra- och barnhälsovården, Barn-och ungdomsentrén psykisk hälsa 7-17 år, 1177 Vårdguiden på telefon samt Livsstilsmedicin Österåsen. Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och fyra verksamhetschefer.

Specialistmottagningen och tillhörande dagvården är mottagning för inbokade patienter dagtid. På dagvården tar vi emot patienter som är ordinerade behandlingar från de olika verksamheter som finns inom regionen. På specialistmottagningen är det bland annat ortopedbedömningar och medicinpatienter som bokas in.

Nu söker vi undersköterska för sommarvikariat, tillträde 2023-06-01 eller enligt överenskommelse.
 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta tillsammans med oss på Specialistmottagningen. Som undersköterska hos oss har du ett brett och intressant arbetsfält där dina arbetsuppgifter är bland annat att assistera vid mindre operationer, skopieundersökningar, gipsbehandlingar, såromläggningar och andra undersökningar. Utöver detta ingår även i arbetet att genomföra provtagningar och påfyllning av material på undersökningsrummen. I arbetet hanterar du medicinteknisk utrustning och dokumentation i datajournal. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med mottagningsläkare och övrig personal i verksamheten. Vi ger möjlighet till varierat arbete dagtid, måndag till fredag.

Sollefteå sjukhus är en arbetsplats som av många beskrivs som en arbetsplats med en familjär och nära känsla. Kommer du som ny kollega får du en individanpassad inskolning med erfaren kollega.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande, meriterande är inriktning akutsjukvård samt erfarenhet från mottagningsarbete eller avdelning. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt. Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urvalsarbete och anställning, så ansök redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Säsongsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Emma Lassen Molander

Enhetschef

Telefon: 073-2713737

E-post: emma.lassen.molander@rvn.se

 

Marie Sohlin

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

logga

Undersköterska för sommarvikariat Specialistmottagning, Sollefteå

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb