medrek.se

logga

Undersköterska för sommarvikariat till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Undersköterska för sommarvikariat till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Njurmedicinska enheten består av dialysmottagning, självdialysmottagning, PD-mottagning och njurmottagning. Din placering kommer att bli på dialysmottagningen. På njurmedicinska enheten arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterska och köksbiträde. Vi arbetar tätt ihop och har ett välfungerande samarbete.

Dialysmottagningen har öppet dagtid måndag-fredag, även röda dagar under veckan. Enstaka kvällstjänstgöring kan förekomma utifrån det patientbehov som föreligger. Vi är ett trevligt gäng som har varierande och roliga arbetssysslor och där du blir en viktig del av verksamheten. Vi har alltid patienterna i centrum och utgår från den enskildes egenvårdsförmåga. På dialysen etablerar vi oftast en långvarig vårdrelation med patienterna.

Nu söker vi undersköterska för sommarvikariat till vår verksamhet! Vikariatet avser perioden 2023-06-05 till 2023-08-13.

Arbetsuppgifter

På dialysen arbetar vi nära i team och dina arbetsuppgifter består i att hjälpa patienterna före, under och efter dialysbehandlingarna med sedvanliga omvårdnadsuppgifter. Du arbetar tätt ihop med sjuksköterskorna och förbereder material inför dialysbehandlingarna och hjälper till vid start och avslut av dialyserna. Vissa medicinska kontroller förekommer samt enstaka administrativa arbetsuppgifter. Dina två första veckor av vikariatet skolas du in under lugna förhållanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. För detta vikariat krävs goda kunskaper i det svenska språket. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från dialys och njursjukvård ser vi det som meriterande.

Dina personliga kompetenser är viktiga för oss och vi ser att du som söker är en lugn och självgående person. Du är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot patienter, kollegor och anhöriga. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och lägger stor vikt vid att leva upp mål och kvalitetsstandard. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Andersson

Enhetschef

Telefon: +4666089593

E-post: asa.andersson@rvn.se

 

Jessica Arcordh

Kommunal Västernorrland

E-post: jessica.arcordh@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska för sommarvikariat till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland