medrek.se

Undersköterska / forskningsassistent till forskningsstudie för gravida kvinnor

Ansök nu

Undersköterska / forskningsassistent till forskningsstudie för gravida kvinnor

Vi erbjuder

 • Ett roligt, socialt och flexibelt jobb med en forskningsstudie rörande kvinnor i tidig graviditet.
 • IMPACT-studien (impactstudien.se).
 • En trevlig miljö.
 • Inga obekväma arbetstider.

 

Om tjänsten
Du kommer sköta rekrytering av gravida kvinnor till studien. Arbetsuppgifterna inkluderar intervju av kvinnorna samt blodtrycksmätning och blodprovstagning. Studien bedrivs på Centrum för Fostermedicin Karolinska Huddinge och Solna, Aleris Ultraljudsmottagning för gravida i Solna och Ultragyn Odenplan/Sophiahemmet. Anställningen är en projektanställning, tom 15 juni 2020 (med eventuell möjlighet till förlängning), på 60-100% beroende på vilken mottagning. Arbetet är endast dagtid, helgfria dagar, när mottagningarna bedriver sin verksamhet.

Vi söker dig som är :

 • nyfiken
 • har god social kompetens
 • förmåga att entusiasmera andra
 • har god samarbetsförmåga
 • serviceinriktad
 • noggrann

Kvalifikationer

Krav

 • Utbildad undersköterska eller erfarenhet av arbete inom sjukvård
 • Arbetat i Take Care
 • Behärskar venös blodprovstagning
 • Erfarenhet från graviditet och förlossningsvård

Meriterande

 • Gärna erfarenhet från andra forskningsstudier
 • Talar fler språk än svenska

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska / forskningsassistent till forskningsstudie för gravida kvinnor

Karolinska Universitetssjukhuset