medrek.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Arbetsbeskrivning

När du jobbar som undersköterska hos oss blir du del av ett väl fungerande team av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och chefer för att ge en god omvårdnad och stimulera brukare så att de kan åldras med värdighet.

Jobbet innebär främst att på en enhet i huset stötta de boende med god vård och omsorg i den personliga omvårdnaden, i måltidssituationer och i utförande av andra vardagssysslor. Du är även med och främjar social aktivitet och skapar möjligheter så att våra äldre får en meningsfull tillvaro där de får behålla sina intressen och vanor.

Vi som söker ytterligare kollegor jobbar på äldreboendet Lärkbacken beläget i centrala Gimo. På boendet finns 47 lägenheter som är riktat till personer med demenssjukdom och omvårdnadsbehov. Det finns goda kommunikationer med Uppsala.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig, att du arbetat något år inom äldreomsorg, gärna med erfarenhet av demensvård. Du har god datavana samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Du kommer att trivas med oss om du är en lagspelare och delar våra värderingar engagemang, ansvar, tillsammans och öppenhet. Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har god servicekänsla, samarbetsförmåga och ett gott bemötande mot alla du träffar under arbetspasset. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi hoppas få välkomna dig till vårt team!

Ansök så snart du har möjlighet. Vi läser ansökningar och intervjuar löpande.

Ansök senast
27 juli 2018

Avdelning
Socialförvaltningen, Vård och omsorg

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Deltid

Tillträde
2018-08-15 eller enligt överenskommelse

Referensnummer
KS-2018-436

Kontaktpersoner
Monika Eriksson
Enhetschef
0173-868 01

Siw Kytömäki
Enhetschef
0173-868 03

Facklig representant
Torgny Bohlin
Kommunal
0173-863 93

Undersköterska, Gimo

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-27

Ansök nu

Dela detta jobb