medrek.se

Undersköterska/gipstekniker till Ortoped- och traumakirurgmottagningen i Solna

Ansök nu

Undersköterska/gipstekniker till Ortoped- och traumakirurgmottagningen i Solna

Välkommen att arbeta med oss på mottagningen för ortopedi, akut och traumakirurgi i Solna. På mottagningen bedrivs högspecialiserad vård inom fem patientflöden: akut ortopedi och traumatologi, akut kirurgi, ryggsjukdomar, artroplastik och extremitetsdeformitet samt muskeloskeletala tumörer.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och spännande arbete med kompetenta kollegor i en lärande och utvecklande miljö.

Om tjänsten
I rollen som undersköterska/gipstekniker kommer du att arbeta i team tillsammans med sjuksköterska, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut. Du kommer att möta patienter med frakturer, ryggsjukdomar, skelettdeformitet, kirurgiska trauman och multitrauma. I arbetet ingår förutom mottagningsarbete självständiga sutur- och sårmottagningar samt gipsbehandlingar. Din arbetstid är måndag-fredag, dagtid.

Anställningstid för vikariatet är till och med 2020-09-30, det finns goda möjligheter till en förlängning av vikariatet.

Vi söker
Vi söker dig som är positiv, flexibel och har lätt att arbeta i team såväl som självständigt. Du är en ansvarskännande person som är bra på att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och arbetar efter Karolinskas värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer
Krav: Utbildad undersköterska, antingen gymnasieutbildning 2500p eller Komvux 1500p. Flera års erfarenhet som undersköterska och goda kunskaper inom ortopedisk omvårdnad.

Meriterande: Erfarenhet av mottagningsarbete och avancerad sårbehandling (ex undertrycksbehandling vid svårläkta sår). Gipsteknikerutbildning och/eller erfarenhet av att utföra gipsbehandlingar. Erfarenhet av dokumentation i TakeCare.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska/gipstekniker till Ortoped- och traumakirurgmottagningen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset