medrek.se

Undersköterska kombitjänst

Företag Falck Ambulans
Regioner
Utgår

2019-11-01

Ansök nu

Undersköterska kombitjänst

Falck Läkarbilar

Falck läkarbilar är i tjänst dygnet runt. Vardag, helg såväl som under rödadagar. Läkarbilarna finns för patienter som har akut behov av sjukvård och som inte utan svårigheter själva kan ta sig till en sjukvårdsinrättning. Väl på plats hemma hos patient gör läkaren en bedömning och inleder behandlingen.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Falck Läkarbilar?  

 

Om rollen

Som undersköterska på Falck Läkarbilar följer du och arbetar nära tillsammans med kompetenta läkare. Primärt agerar du som chaufför och stöd för läkaren vid utförande av hembesök.  I arbetet ingår det  provtagning (bl.a CRP, blodsocker och PK)  och utförande av vitala parametrar.  Falck läkarbilar har även en egen sambandscentral där du som undersköterska tar emot bokningar och gör viss bedömning redan vid bokningen. I sambandet dirigeras läkarbilarna efter prioritet.

 

Vi söker dig som

  • Är utbildad undersköterska
  • Har datorvana 
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Meriterande är erfarenhet från akutsjukvård

Som person tror vi att du är lösningsorienterad och positiv till förändringar. För att trivas i rollen ska du ha god social kompetens och ha lätt för att samarbeta. Du ska vara flexibel då arbetet ser olika ut från dag till dag. Vi tror även att du gillar utmaningar och har stort intresse för utveckling och lärande.

 

Falck erbjuder dig 
Vi erbjuder dig verksamhetsnära chefer och korta beslutsvägar, samt att få jobba nära läkare som är unikt för rollen som undersköterska och otroligt kompetenshöjande.  Vår kultur präglas av en stark teamkänsla där arbetsglädje värderas högt. Som medarbetare på Falck får du stora möjligheter att medverka och utveckla verksamheten.  Vi utgår från en kontorslokal i utkanten av Arlöv och gör hembesök i hela Skåne.

Anställningsform   

Tillsvidareanställning.

  

Om tjänsten 

Tillträde:  Löpande

Omfattning: 75-100%

Lön: Enligt överrenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2019-11-01
 
Vid frågor om tjänsten:
Administrativ assistent Maria Andersson
Mail: maria.andersson@falck.com

 

Varmt välkommen med Din ansökan!   

Dela detta jobb

Undersköterska kombitjänst

Falck Ambulans