medrek.se

Undersköterska med administrativa inslag till Patientområde Öron, Näsa Hals

Ansök nu

Undersköterska med administrativa inslag till Patientområde Öron, Näsa Hals

Vi erbjuder
Ett stimulerande arbete som undersköterska vid vårdenheten Hörselrehabilitering vuxen. Du kommer vara en av cirka 40 medarbetare som tillsammans arbetar multidisciplinärt för habiliterande insatser till patienter med hörselnedsättning/dövhet. Varje insats utgår från patientens behov.

Om oss
Karolinska Universitetssjukhusets nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett av sju teman där patientområde (PO) öron näsa hals ingår. Vårdenheterna har en hög grad av specialisering och arbetet sker nära integrerat med utbildning och omvårdnadsforskning. Patientområdet är ett av de större inom Tema Trauma och reparativ Medicin och har flera beröringspunkter med andra teaman och patientområden.

PO ÖNH ger unika möjligheter till att bygga och utöva värdebaserad vård. Multiprofessionell vård för patienter som behöver ett omhändertagande som kan vara både medicinskt, kirurgiskt, tekniskt, pedagogiskt och psykosocialt. Patientgrupper inom PO ÖNH utgörs bland annat av hörselnedsättning, tinnitus, yrsel- och balansstörningar, otologiska sjukdomar, facialispares, näs- och bihålesjukdomar, mun och halssjukdomar samt benigna ÖNH-tumörer. Hörsel och Balans ingår i patientflödena Öron hörsel balans barn respektive vuxen.

  • Hörsel- och Balansmottagningarna för diagnostik finns i Huddinge och Solna
  • Hörselhabilitering barn respektive vuxen finns i Rosenlunds sjukhus, mitt i centrala Stockholm.

Om tjänsten
Vi arbetar med stöd och insatser till vuxna med olika grader och olika typer av hörselnedsättningar. Teamets professioner består av läkare, audionom, pedagog, psykolog samt kurator.

Vi arbetar nära varandra i teamet med patienten i fokus. Vi har både intern och extern fortbildning i form av konferenser och föreläsningar.

Tjänsten innebär att du bland annat kommer att arbeta med  mottagningsarbete, receptionsarbete, kassa, hantering av väntelistor, hygienansvar, beställningsansvar, felanmälningar och HLR.

Arbetstiden är förlagd dagtid och du kan själv lägga upp din arbetstid inom flextidsramen.

Vi söker
Vi söker nu en undersköterska som trivs med att arbeta med omväxlande uppgifter. Det är ett självständigt arbete som kräver god organisations- och samarbetsförmåga och förmåga att ha flera bollar i luften.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt, är noggrann och ansvarsfull. Du har god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Kvalifikationer

Krav:

  • Undersköterskeexamen, samt flera års yrkeserfarenhet
  • Har god vana att hantera väntelistor och bokningar till mottagningar.

Meriterande:

  • Tidigare arbetat med journalsystemet Take Care, HLR utbildning samt bemanning av telefontid.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande

med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Utbildningsbevis

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska med administrativa inslag till Patientområde Öron, Näsa Hals

Karolinska Universitetssjukhuset