medrek.se

Undersköterska med barnkompetens till barnonkologisk dagvård/slutenvård, Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Undersköterska med barnkompetens till barnonkologisk dagvård/slutenvård, Solna

Vi erbjuder

 • Ett otroligt stimulerande och utvecklande arbete med mycket glädje
 • En härlig arbetsplats med fina och duktiga arbetskollegor
 • Ett arbete där alla i teamet jobbar professionellt för att stötta och stärka det sjuka barnet/ungdomen samt deras anhöriga genom hela sin behandling och även efteråt
 • Bred erfarenhet av barnonkologisk omvårdnad i framkant där många kollegor har arbetat länge och har stor erfarenhet och kompetens
 • Goda möjligheter till utbildning och fortbildning med inriktning på barnonkologi
 • Individuell introduktion med utgångspunkt i dina tidigare erfarenheter
 • Stor möjlighet till att vidareutvecklas inom olika ämnesområden

Om oss
På barncancerenheten plan 12, Astrid Lindgrens barnsjukhus, Nya Karolinska i Solna, vårdar vi patienter med komplexa tumör- och blodsjukdomar med mer eller mindre stort omvårdnadsbehov. Vi vårdar barn i åldrarna 0-18 år och vi jobbar alltid åldersanpassat utifrån ett barnrättstänk för att ge den bästa vården för varje enskilt barn.

På vår dagvård har vi dessutom sjuksköterskeledda uppföljningsmottagningar för barn med leukemi i underhållsfasen och där har vi även Nyckelmottagning som innebär teambesök med läkare/sjuksköterska med inriktning sena biverkningar och ett psykosocialt stöd vid 13, 17 och 18 års ålder.

Vår barncancerenhet är en av de största enheterna för barnonkologisk vård både inom Sverige och Norden.

Om tjänsten
Som undersköterska på barnonkologen arbetar du tillsammans med vårdteamet, bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare, nära det sjuka barnet och dess familj.
 
Vår slutenvård ligger tätt ihop med vår mottagning/dagvård och vi har ett tätt samarbete. Våra patienter är barn och ungdomar under 18 år. Vi bedriver omvårdnad utifrån ett helhetsperspektiv. Vi har ett nära psykosocialt omhändertagande av barn och deras anhöriga.  Som undersköterska ansvarar du tillsammans med sjuksköterska och läkare för den totala omvårdnaden kring patienten under dennes vårdtid. Du tar bl. a hand om kontroller, vätskebalans, nutrition och stöttar de anhöriga i den personliga omvårdnaden av barnet.

Tjänsten innefattar dag, kväll och helgtjänstgöring. 

Vi rekryterar nu nya medarbetare både till vår dagvård och till vår slutenvård. Placering beslutas utifrån tidigare kunskaper/erfarenheter och intresse.  

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att jobba i team och självständigt. Du är van att bemöta svårt sjuka barn och ungdomar samt deras anhöriga och du har stor empatisk förmåga.

Kvalifikationer
Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Erfarenhet av att arbeta med barn.

Meriterande:

 • Erfarenhet av barnsjukvård
 • Genomförd barnspecialistutbildning

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (examensbetyg mm)
- Personligt brev (frivilligt)


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Saddhani Lundström, Kommunal

Telefon
08-51778084

Dela detta jobb

Undersköterska med barnkompetens till barnonkologisk dagvård/slutenvård, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset