medrek.se

Undersköterska med C-körkort till Blodbussenheten

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-23

Ansök nu

Undersköterska med C-körkort till Blodbussenheten

Är du intresserad av att möta och bemöta friska människor som kommer till Blodbussen för att ge blod, då är detta en tjänst för dig!  

Till Blodbussen kommer blodgivare för att ge blod och potentiella nya blodgivare för att registrera sig. Vi tar emot cirka 40-80 blodgivare per dag. 

Blodbussarna utgår från blodbussgaraget i Årstaberg och trafikerar i Storstockholm för att besöka företag och köpcentrum. 

Blodbussenheten består av två blodgivartrailrar, två stora blodbussar och en mini-blodbuss.  

Vi är ett glatt gäng ombord på våra blodbussar och vi tycker mycket om att arbeta med våra blodgivare.  

Arbetsuppgifter

  • Köra blodbussen till och från uppställningsplatsen som ligger i Stockholms län och koppla 32 ampere elektricitet till bussen.  
  • Arbeta med blodgivning.  
  • Ge blodgivarna ett professionellt och gott bemötande samt en god service.  
  • Genomföra hälsointervjuer på ett blodgivningsbefrämjande sätt, med en god samtalsteknik. 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och som tycker det är spännande att arbeta med blodgivning. Du är öppen,serviceinriktad, flexibel, noggrann och ansvarskännande.  

Du bemöter blodgivare och kolleger med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. Du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du har mycket god samarbetsförmåga och ett genuint intresse av att arbeta med människor.  

Arbetet kräver god social kompetens. Har du även förmåga att sprida glädje omkring dig är det extra välkommet!  

Kvalifikationer

C-körkort, eftersom blodbussarna är registrerade som lastbil. Mycket god erfarenhet av att köra buss. Mycket god lokalkännedom i Storstockholm.  

Undersköterskeutbildning. 

Datorvana. God samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.  

God fysik då det förekommer tunga fysiska moment, till exempel tunga blodboxar och förrådsvaror som skall bäras ombord på blodbussen plus att dra elkabel för att koppla upp elen. 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som undersköterska. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Suzanne Seaton 
Enhetschef
 073-620 43 48

Fackliga representanter

Kommunal Sonja Gerges, sonja.gerges@sll.se

 

Dela detta jobb

Undersköterska med C-körkort till Blodbussenheten

Karolinska Universitetssjukhuset