medrek.se

Undersköterska med MT-ansvar på barn-operation Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-13

Ansök nu

Undersköterska med MT-ansvar på barn-operation Solna

Undersköterska med MT-ansvar på barn-operation Solna

 

Vi erbjuder
Vi söker dig som är redo att ta över ansvaret som lokal medicinskteknisk ansvarig. Här erbjuds du en spännande roll där du kan kombinera din kliniska erfarenhet och kompetens. Du kommer få en viktig roll på avdelningen med stort ansvar för utbildning av personalen i medicinskteknisk utrustning tillsammans med MT-ansvarig operationssjuksköterska. Mycket utrymme kommer finnas för att du själv ska planera och genomföra de åtgärder som ingår i beskrivningen. Men du kommer även ingå i team och agera mellanhand mellan olika grupper på avdelningen.

Hos oss får du samtidigt möjlighet att utvecklas i din profession genom att arbeta med ny spännande teknologi och unika operationsmetoder. Vi arbetar i nya lokaler där tekniken är i framkant. Vi har 6 operationssalar som utför högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma-, och neurokirurgi. Vi är en dygnet-runt-verksamhet med både elektiva och akuta flöden och samarbetar med BUVA, BIVA och NEO. Vårt uppdrag är att bedriva sjukvård, forskning och undervisning på hög internationell nivå.

Hos oss är utbildning viktigt och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra den personliga utvecklingen. Vi arbetar utifrån kompetensstegen och du erbjuds en personlig utvecklingsplan. 

Om tjänsten
Uppdraget som MT-ansvarig undersköterska omfattar 50 % och innebär att du:

 • Deltar i utveckling av rutiner, riktlinjer och metoder ur ett avdelningsperspektiv
 • Tillsammans med ansvarig operationssjuksköterska för MT och omvårdnadschefer identifierar behov av, planerar och genomför utbildning för personal
 • Tillsammans med ansvarig operationssjuksköterska för MT och OVC planerar och genomför utbildning och undervisning för nyanställda
 • Är behjälplig på avdelningen i medicintekniska frågor
 • Främjar och verkar för en god kommunikation inom området Medicinsk teknik.
 • Inventerar behov i verksamheten och rapportera detta till central MT-samordnare
 • Främjar och verkar för en god kommunikation inom området gentemot leverantörer och företag.

De resterande 50 % av din tjänst arbetar du kliniskt som operationsundersköterska.
Tjänsten omfattar 37,15 timmar/vecka. Vi tillämpar individuellt schema. 

Vi söker dig som

 • organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.
 • följer struktur och planering, men är också beredd att omvärdera och omprioritera för att lösa en uppkommen situation.
 • tar ansvar, gör det som krävs för att nå ett bra slutresultat och ber om hjälp vid behov.
 • är säker och stabil, litar på din egen förmåga och har mod att agera efter din egen övertygelse. 

I den här rollen sätter vi också värde vid att du har förmåga att anpassa din kommunikation till mottagaren, och att du har förståelse och intresse för hur människan tar till sig kunskap och olika förutsättningar. 

Kvalifikationer
Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Flerårig erfarenhet inom operationsverksamhet.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Erfarenhet av att utbilda och undervisa.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.
 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Barn-Perioperativ medicin och intensivvård bedriver sjukvård på hög internationell nivå. Vi ansvarar för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Läs mer på https://www. karolinska.se/for-vardgivare/funktion-barn-perioperativ-medicin-intensivvard-och-transport/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Kommunal Telefon
kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se

 

Dela detta jobb

Undersköterska med MT-ansvar på barn-operation Solna

Karolinska Universitetssjukhuset