medrek.se

logga

Undersköterska med operationserfarenhet till Centraloperation

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Undersköterska med operationserfarenhet till Centraloperation

Vi söker dig som är undersköterska och som har erfarenhet av operationserfarenhet och som vill vara med och utveckla vår avdelning. Danderyds Centraloperation är en välfungerande operationsavdelning i nybyggda fräscha lokaler.

Vi söker dig som vill vara en del av ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme.

Våra team har en hög kompetens och vi strävar att hela tiden att höja den ytterligare för att motsvara de krav och förväntningar som ställs på oss. På Centraloperation bedriver vi ortopedi samt kirurgi och urologi. Vi arbetar på tolv operationssalar, sex st för ortopedi och sex st för kirurgi/urologi. Du kommer ha din anställning och placering  på en av sektionerna på Cenraloperation men vi hjälps åt över gränserna när så behövs. Vi söker dig som har ett geniuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning och som tycker om att arbeta i grupp och olika team.

Din profil

Du ska ha erfarenhet gällande undersköterskearbetet på en operationsavdelning. Du bör vara stresstålig, välorganiserad och vilja bidra till en god arbetsmiljö då vi alla är varandras arbetsplats. Du ska tycka om problemlösning, vilja arbeta med att utveckla nya arbetssätt och inte vara rädd för att hitta nya vägar i ditt arbete. Vi söker dig som är en bra lagkamrat och som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har möjligt att få inblick hur vår operationsavdelning ser ut genom att titta på vår film, se filmen här.

Anställningsform:

Tillsvidare anställning heltid

schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg

Veckoarbetstid: 37 tim/v

Urval sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

logga
Undersköterska med operationserfarenhet till Centraloperation

Danderyds Sjukhus AB