medrek.se

Undersköterska med robotkompetens till Bukoperation i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-03-24

Ansök nu

Undersköterska med robotkompetens till Bukoperation i Solna

Tycker du om att arbeta med teknisk utrustning och uppskattar ett omväxlande arbete, där du får användning av din flexibilitet och problemlösningsförmåga? Då kan du vara vår nya medarbetare!

Välkommen till en högspecialiserad vårdmiljö med modern teknisk utrustning! På Bukoperation arbetar vi högspecialiserat med både avancerad robotkirurgi och stora utmanande öppna bukoperationer. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din profession genom att arbeta med ny spännande teknologi och unika operationsmetoder.

Om tjänsten
Som undersköterska på operation arbetar du tillsammans med hela teamet på salen för att se till att våra patienter får den bästa vården. Du assisterar operationssjuksköterskan vid uppdukning och iordningsställande av operationssalen. Under operationen ansvarar du för att förse teamet med instrument och material. Efter operationen gör operationssköterskan en slutkontroll av instrument och engångsmaterial, där du är med och räknar dukar samt kontrollerar liv kvar hos de använda robotinstrumenten.

I denna tjänst ingår även att ha särskild kunskap om våra robotar av modellerna DaVinc-i- och Xi, inklusive grundläggande kunskap gällande felsökning. Tillsammans med vår biträdande universitetssjuksköterska (BUS) har du en god kontakt med företaget som tillverkar robotarna och deras instrument. Du undervisar nya medarbetare, studenter, elever och läkare i användandet av robotarna och medverkar på månatliga robotmöten. Tillsammans med BUS utvecklar du och hjälper även till att implementera förbättringar vad gäller omvårdnadsåtgärder för de kirurgiska patienterna.

Arbetstiden är förlagd till veckans alla dagar med både dag- och kvällstjänstgöring.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb. Du får kontinuerlig kompetensutveckling både i det dagliga arbetet och genom föreläsningar och kurser. Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom robotkirurgi. Du har god kunskap och förmåga att tillsammans med teamet positionera patienten på ett säkert sätt relaterat till extremlägen i samband med operationen, samt goda kunskaper om såväl robotinstrument som sterilt engångsmaterial.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du tar eget ansvar för ditt arbete, gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Även när informationen är begränsad och under svåra omständigheter klarar du av att fatta beslut och agera utifrån dessa. Du hanterar stress på ett konstruktivt sätt, och bibehåller ett gott humör och god omdömesförmåga vid press och motgångar.

Självklart samarbetar du för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

Eftersom tjänsten innefattar undervisning är det också viktigt att du har förståelse för hur människor tar till sig kunskap och förmåga att anpassa sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Du har även förmåga att se utanför boxen och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

- Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom robotkirurgi

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:

-  Erfarenhet av att arbeta med DaVinc-i- och Xirobotar 

Ansökan
I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval.

Din ansökan ska innehålla:

  • CV

  • Personligt brev

  • Utbildningsintyg/betyg från undersköterskeutbildning (observera att din ansökan inte är komplett utan detta)

Om rekryteringsprocessen
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Provanställning kan komma att tillämpas. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Dela detta jobb

Undersköterska med robotkompetens till Bukoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset