medrek.se

Undersköterska natt

Regioner
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Undersköterska natt

Vi söker dig som är engagerad undersköterska till vård- och omsorgsboendet Kvarnåsen i Årjängs kommun

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Kvarnåsen på uppdrag av Årjängs kommun. Boendet har 95 lägenheter för permanentboende, demens och somatisk vård,, fördelat på 9 enheter. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning/vårdbiträde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldrevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

KRAV Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

PERSONLIGA EGENSKAPER Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS Ja

ARBETSTID/VARAKTIGHET Arbetstid förlagt till natten . Tillsvidareanställning. Enligt avtal praktiseras 6 månaders provtjänstgöring

Kontakt:

Eva Andreasson Verksamhetschef

073-9015556

evaandr@forenadecare.com

Dela detta jobb

Undersköterska natt

Förenade Care AB