medrek.se

OMRÅDE Vård- och omsorgsboende TUNÅSEN

Vi söker: Undersköterska till en nattjänst 82%

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Tunåsen vård- och omsorgsboende, uppdelat på en demensavdelning och två omvårdnadsavdelningar ligger vid Svartbäcken i Uppsala. Här bor 47 äldre och funktionshindrade vårdtagare.  Inom verksamheten finns sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, undersköterskor, Leva livet inspiratör, gruppledare och verksamhetschef. Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvårdsbidrag samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheterna kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

ARBETSUPPGIFTER Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den vård vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Vi arbetar efter vår egen samt Uppsala Kommuns värdegrund. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och öppenhjärtat sätt. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Det är en fördel ifall du har datakunskap sedan tidigare. På Tunåsen tycker vi att det är viktigt att blanda arbete med en stor portion glädje för att skapa hög trivsel.

KVALIFIKATIONER Undersköterska Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av äldrevård är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!

KRAV Behärska svenska språket väl i tal och skrift. Ha tidigare erfarenhet av nattarbete.

LÖN Månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE efter överenskommelse
Intervjuer kommer att hållas fortlöpande under ansökningsperioden. Har du inte blivit kallad till intervju inom 3 veckor efter sista ansökningsdagen så har tjänsten tillsatts av annan sökande. 

 Sista ansökningsdagen 30/11-2020 

KONTAKTPERSON Sarai Brännkärr saraib.uppsala2@forenadecare.com 

UTDELNINGSADRESS Tunåsen vårdboende, Förenade Care Adress: Hallstensgatan 20

Undersköterska natt 82%

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb