medrek.se

Undersköterska natt till ECMO centrum

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Undersköterska natt till ECMO centrum

ECMO centrum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, är ett av Europas stora centra inom området. Vi behandlar nyfödda, barn och vuxna med akut, reversibel hjärt- och eller lungsvikt. Detta sker med hjälp av en modifierad hjärtlungmaskin. ECMO (Extra Corporal Membran Oxygenation) är en högspecialiserad, livräddande behandlingsform som kräver intensivvård.

Vi söker
dig som är engagerad i din yrkesprofession och tycker om nya utmaningar. Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö där arbetsdagen snabbt kan ändra karaktär beroende på de svårt sjuka patienterna. Du har god samarbetsförmåga med fokus på patienten. Du trivs i rollen där du träffar både patient och närstående. Vi är starkt engagerade i patienterna och vi är bra på att involvera anhöriga i vården.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team med högspecialiserade högteknologisk intensivvård och omvårdnad av mycket svårt sjuka patienter. Du kommer få vara med i en verksamhet som präglas av spetssjukvård och vi är med och driver kunskapsgränsen framåt. Du får en gedigen inskolning och i inskolningen ingår en ECMO-utbildning enligt ESLO-standard (Extracorporeal Life Support Organisation). Kompetensutvecklingen och träningen pågår sedan kontinuerligt när du är anställd hos oss.

Vi vårdar många utomlänspatienter och ibland utomlandspatienter.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet av att ha arbetat med intensivvård är ett krav. 
tor vikt läggs vid personliga egenskaper.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Examensbevis  

- Betyg från utbildning

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Yrkesområde
Undersköterskor

Arbetsplats
Stockholm

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Pär Liljebrand 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 780 15
contacticon mobile par.liljebrand@sll.se
Yvonne Åhlén 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 780 40
contacticon mobile yvonne.ahlen@sll.se

Fackliga representanter
Kommunal Marie Halldin telefon 08-51778000.

Referensnummer
168872

Dela detta jobb

Undersköterska natt till ECMO centrum

Karolinska Universitetssjukhuset