medrek.se

Undersköterska NATT till onkologisk vårdavdelning, Bäckencancer, Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-21

Ansök nu

Undersköterska NATT till onkologisk vårdavdelning, Bäckencancer, Solna

Vill du arbeta med cancervård på Karolinska Universitetssjukhuset?  
 
På Vårdavdelning Bäckencancer vårdas patienter som har urologisk tumörsjukdom, cancer i mage och tarm samt gynekologisk cancer. Patienterna vårdas inneliggande för vissa typer av cytostatiska- och strålbehandlingar som inte kan ges i öppenvården samt för infektioner, nutritionssvårigheter och smärtlindring. Verksamheten är placerad i den nya sjukhusbyggnaden.  
 
Vi möter både patienter och kollegor från alla världens kulturer. I arbetsgruppen är vi måna om varandra och trivs på vår arbetsplats. Vi fortsätter att forma framtidens cancervård, och kanske är du den vi söker för att bli kompletta!  
 
Om tjänsten  
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en onkologisk vårdavdelning. Exempelvis kommer du att arbeta med den basala omvårdnaden, utföra kontroller och ta blodprover. Eftersom vi möter patienter och anhöriga i kris innebär en stor del av rollen att vara närvarande hos patienten.  
 
Din introduktion i verksamheten är individuell men pågår vanligtvis under cirka fyra till sex veckor beroende på tidigare erfarenheter. Arbetstiderna är nattetid.
 
Vi söker  
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team med nära samarbete med de andra professionerna. Samtalet, tid för ”det lilla extra” och att ha roligt på jobbet är nyckelord för dig som söker till oss. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet hos våra sökande.  
 
Du har även en prestigelös och god samarbetsförmåga och vill engagera dig i vårt fortlöpande arbete med att utveckla och bedriva en god omvårdnad.  
 
Du som söker tjänsten hos oss är van vid att arbeta självständigt och trygg med att fatta beslut på egen hand.  
 
Kvalifikationer  
Krav: Utbildad undersköterska.  
Meriterande: Det är meriterande om du tidigare arbetat inom onkologi/palliativ vård eller akutsjukvård.  
 
Varmt välkommen att ansöka!  
 
Hälsningar Sanna och Anna, omvårdnadschefer  
 
Om Tema Cancer  
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom. Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Sanna Forsberg 
Omvårdnadschef
contacticon phone 0725815911
Anna Rehnström Minton 

Dela detta jobb

Undersköterska NATT till onkologisk vårdavdelning, Bäckencancer, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset