medrek.se

Hos oss på Öron, Näsa, Hals (ÖHN) finns en patientmix där både barn och vuxna vårdas. Du får en unik kompetens inom området och du kan fördjupa dina kunskaper inom det som särskilt intresserar dig.  

Välkommen till oss i Huddinge!  

Om verksamheten  

Vårdavdelningen och ÖNH akuten arbetar utifrån patientflöden: Hals och Luftvägar, Öron Hörsel och Balans vuxna/barn och Näsa och bihålesjukdomar. Inom flödet arbetar du tillsammans med läkare, sjuksköterskor och hälsoprofessioner. Det finns goda möjligheter att påverka och utveckla omvårdnaden och driva förbättringsprojekt i verksamheten. Kompetensutveckling och föreläsningar erbjuds löpande. Vidare strävar vi efter en trivsam arbetsplats med hälsosamma scheman – för att vi vet att med en god arbetsmiljö kan vi ge våra patienter den bästa vården!  

Vi värdesätter tid för reflektion och att du i din roll ska känna trygghet och växa som person.  

Om tjänsten  

Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete med både planerade operationer och akutsjukvård. Du kommer att rotera mellan vårdavdelning och ÖNH akutmottagning. Patientgruppen är både vuxna och barn. Vi söker dig som vill arbeta natt.  

Vi söker  

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av arbete inom akutsjukvård. För oss är det också viktigt att du har rätt personliga egenskaper.  

Vi ser gärna att du kan bidra till vår positiva stämning samt har förmåga att se möjligheter istället för hinder med patienten i fokus. Det är även viktigt att du har lätt för att samarbeta under stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Kvalifikationer  

Du är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet av akutsjukvård.  

Vi arbetar med ett löpande urval.  

Välkommen att ansöka!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

----

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Undersköterska natt till öron, näsa och hals-verksamheten i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb