medrek.se

logga

Undersköterska, nattjänst

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-28

Ansök nu

Undersköterska, nattjänst

Arjeplog kommun

I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel.

Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen.

Beskrivning och arbetsuppgifter

Arbete som undersköterska med sedvanliga arbetsuppgifter inom hemtjänsten. Vi söker dig som vill arbeta med att ge våra omsorgstagare god omvårdnad, trivsel ,gemenskap och meningsfullhet. I arbetet ingår att du har förmåga till samarbete och är flexibel och ansvarsfull. Du arbetar i omsorgstagarens hem.

Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.

Förutom ett trevligt arbetslag erbjuder vi dig friskvård med gratis simning, styrketräning m.m.

 

Kvalifikationer

Godkänd fullständig undersköterskeutbildning. Tidigare erfarenhet av social omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras.

 

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2020-10-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 64,22
Ort Arjeplog
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/27
Kontakt
  • Bitte Westerlund, 0961-14131
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429909
Publicerat 2020-09-17
Sista ansökningsdag 2020-09-28

Dela detta jobb

logga
Undersköterska, nattjänst

Arjeplogs Kommun - Hälso- och sjukvården