medrek.se

logga

Undersköterska Ögonmottagningen, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Undersköterska Ögonmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Ögonsjukvården i region Västernorrland bedrivs som länsverksamhet med mottagningar i Örnsköldsvik, Sollefteå och Sundsvall. På alla orter tar vi emot och behandlar patienter med kroniska ögonsjukdomar som t ex glaucom, maculadegeneration och diabetes samt behandlar barn med skelningsproblematik och synnedsättningar. Vi opererar också katarakter och skelningar.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på ögonmottagningen kommer du att förbereda patienter inför läkarbesök med synprövning, ögontrycksmätning och andra tekniska mätningar. Arbetet innebär mycket tekniska undersökningar så ett visst teknikintresse underlättar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande. Du behöver behärska det svenska språket i så väl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vi söker dig som är strukturerad. stabil, flexibel. Vidare har du en god samarbetsförmåga och visar ett gott bemötande mot både patienter och medarbetare.

Tjänsten är en vikariatsanställning under 12 månader med möjlighet till förlängning.
När du inkommer med din ansökan vill vi att du bifogar dina betyg samt examensbevis/diplom.

Vid frågor om vad tjänsten innebär kan du kontakta Agneta Selahn 070-373 33 56.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Månsson

Enhetschef

Telefon: 070-248 42 97

E-post: elisabeth.mansson@rvn.se

Tommy Sandin

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4660181912

E-post: tommy.sandin@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska Ögonmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland