medrek.se

logga

Undersköterska omvårdnad Äppelvägen

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-01-26

Ansök nu

Undersköterska omvårdnad Äppelvägen

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga Kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vi på det moderna äldreboendet Äppelvägen i Färjestaden söker nya medarbetare. Här flödar kreativiteten, samtidigt som socialt innehåll och meningsfullhet är centrala ledord i det dagliga arbetet. Just nu går vi in i en ny styrmodell - Tillitsbaserad ledning och styrning. Ambitionen är att det ska göra att de som driver verksamheten framåt är de som arbetar närmast våra omsorgstagare. Våra idéer ska förbättra verksamheten. Hoppas du vill bli vår nya kollega!

Arbetsuppgifter

En stor del av arbetet består av att engagera, uppmuntra och motivera till en välfungerande vardag med respekt för den enskildes självbestämmande och integritet. Vi ska ge den enskilde förutsättningar att uppnå de mål som tas fram i genomförandeplanen med den enskilde. Vi arbetar även med HSL-uppgifter på delegation.

Vi uppskattar nya idéer och framåtanda och vi vill tillsammans arbeta för att bli ett ännu bättre äldreboende där våra omsorgstagare trivs.

År 2022 kan det finnas möjlighet för vårdbiträden att studera till undersköterska på distans och får då två dagars betalda studier i veckan. Det krävs då stort engagemang från medarbetaren själv att genomföra studierna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lyhörd, engagerad och ansvarstagande. Det är viktigt att du har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du måste vara flexibel och kunna anpassa arbetssättet utifrån de behov som finns eller uppstår i det direkta arbetet med de boende och inom arbetsgruppen.

Utbildning som behövs är undersköterska-kompetens. Erfarenhet av demensomsorg är önskvärt då vissa resurspass utförs på demensboendet på Äppelvägen.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde efter överenskommelse

Referensnummer: C72320

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Undersköterska omvårdnad Äppelvägen

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg