medrek.se

logga

Undersköterska Operation Kvinnokliniken Danderyds Sjukhus AB

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Undersköterska Operation Kvinnokliniken Danderyds Sjukhus AB

Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård och är intresserade av att arbeta på Kvinnoklinikens operation.

Jobbannons

 

Vi erbjuder 

 

Kvinnoklinikens operationsavdelning är en enhet som ligger skild från centraloperation. Hos oss arbetar specialistutbildade sjuksköterskor och undersköterskor. Vi arbetar i team och utför operativ vård samt ingår i olika arbetsgrupper med fokus på ökat samarbete med våra samarbetspartners samt kvalitets- och flödesförbättringsarbeten. Om du vill ha ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kolleger så är vi den arbetsplats du söker. Vid nyanställning erbjuds du ett inskolningsprogram som anpassas efter behov. 

 

 

Om tjänsten 

 

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en operationsavdelning. Du är en av flera som ingår i teamet kring patienten inne i operationssalen. Du är med och förbereder operationssalen inför operationer och är operationssjuksköterskan behjälplig med bl.a. att öppna sterila förpackningar. Du tar hand om teknisk utrustning och städar mellan operationerna samt fyller på med operationsmaterial. 

 

 

Vi söker 

 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård och med ett stort intresse för operation. Vi vill att du är en positiv och engagerad person med god kommunikationsförmåga. Du ska ha lätt för att samarbeta och kunna ingå i ett team med läkare, operationssjuksköterskor och undersköterskor. Du tycker om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo där du får användning av din flexibilitet och problemlösningsförmåga. Vi vill att du är intresserad av kvalitets- och utvecklingsarbete. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper. Du förstår värdet av att arbeta efter vår vision "Patienten först" och våra värderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

logga
Undersköterska Operation Kvinnokliniken Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB