medrek.se

Undersköterska, Operation, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-23

Ansök nu

Undersköterska, Operation, Södertälje sjukhus

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas som undersköterska och vara med och utveckla vår nybyggda operationsavdelning. Vi erbjuder en helt nybyggd operationsavdelning med 8 toppmoderna operationssalar. Hos oss har du möjlighet att utveckla kompetens inom fler specialiteter såsom ortopedi, kirurgi, gynekologi, urologi och akutverksamhet.

Undersköterska på Södertälje sjukhus:  
Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas inom din profession och som vill vara delaktig i att vidareutveckla vår verksamhet. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga för undersköterska på operationsavdelning.

Dina personliga egenskaper:  
Du är en positiv och ansvarstagande person med god samarbetsförmåga som uppskattar det tvärprofessionella samarbetet där patienten står i centrum. Du är noggrann och arbetar gärna i en arbetsmiljö med omväxlande tempo där du får användning av din flexibilitet.

Dina kvalifikationer:  
Undersköterska med erfarenhet från operationsavdelning.

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning, heltid, arbete dag, kväll, helg samt natt förekommer. 

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

 

Dela detta jobb

Undersköterska, Operation, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus