medrek.se

Undersköterska/or till personalpool helgtjänst

Regioner
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Undersköterska/or till personalpool helgtjänst

Välkommen till Smedjebackens kommun!

Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Omsorgen

Storsatsning på äldreomsorgen i Smedjebacken!
Äldre ska känna sig trygga med den äldreomsorg de får. Vi skapar förutsättningar för att gå från deltid till heltid. Arbetstidsförkortning för de som arbetar natt . Vi ökar grundbemanningen inom äldreomsorgen. Ökad bemanningstäthet på alla äldreboenden. Vikariepoolen ökar från 12 till 24 medarbetare . Vi inför särskilda helgtjänster för önskat helgarbete. Mer personal på fast anställning. Aktivt arbete med att få ner sjukskrivningarna. Vi vidareutbildar våra vårdbiträden till undersköterskor. Vi gör en omfattande satsning på kompetensutveckling. Mer administrativt stöd till cheferna inom omsorgen. Aktivt kvalitetsutvecklingsarbete inom omsorgen. Vi storsatsar på teknikutveckling. Bemanningshandbok införs. 

• Inom omsorgen ska alla känna sig trygga
• Omsorgen är välkomnande gentemot såväl vård- och omsorgstagare som medarbetare
• Omsorgen värdesätter engagerade medarbetare som har vård- och omsorgstagaren i fokus
• Omsorgen är förändringsbenägen och drivs av en stark framtidstro

Sista ansökningsdag:
03.10.2021

Arbetsgivare:
Poolen

Ort:
Smedjebacken

Jobbtitel:
Undersköterska/or till personalpool/helgtjänst ref 21/80

Tjänster:
1

Heltid / Deltid:
Heltid

Anställningsform:
Annat

Tjänstens omfattning:
100

Webcruiter ID:
4424065729

Arbetsuppgifter
Vi söker ett flertal medarbetare till Omsorgsförvaltningens personalpool med inriktning inom hemtjänst, äldreboende samt LSS.

Om du vill arbeta med att stödja människor ska du söka dig till oss. Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom olika arbetsgrupper som ryms inom vårt verksamhetsområde. En tjänst inom poolen innebär att du arbetar inom ett flertal av våra verksamheter och därför är det viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och gillar att möta olika människor.

Du kommer att samarbeta med många och där blir din förmåga att skapa ett bra möte viktigt. Personalpoolen arbetar över områdesgränserna vid behov och det är viktigt att du är öppen för detta. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du arbetar inom.

Dokumentation ingår i det dagliga arbetet. Du kommer även att samverka med andra utifrån individens önskemål och behov. Som medarbetare i poolen har du varierande arbetsplatser och arbetstider, där förändringar kan ske med kort varsel.

Delegation av medicin ingår i arbetsuppgifterna men även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden.

Arbetstiden är förlagd till helger, arbetstidsmåttet kan variera beroende på hur många helger per månad man kan jobba.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad undersköterska eller under utbildning . Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från yrket. Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har omtanke, är professionell i din yrkesroll, har ett gott bemötande och engagemang för dina arbetsuppgifter samt är lösningsorienterad.

Du ska ha datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift utifrån att delegation och dokumentation utförs. En merit är finsktalande. Vi ser att du har erfarenhet av dokumentation.

God kunskap gällande lagstiftning inom de olika verksamheterna.

Du ska ha körkort, tillgång till egen bil samt god körvana.

Egen tillgång till telefon då bankID krävs för att logga in i system.

Personliga egenskaper
Önskvärda kvalifikationer; ett trevligt, professionellt bemötande, engagerad och trygg i dig själv. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga. 

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support

Dela detta jobb

Undersköterska/or till personalpool helgtjänst

Smedjebackens kommun