medrek.se

Undersköterska på natten till Häradsgården - Vikariat 1 år

Företag Trosa kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-10-09

Ansök nu

Undersköterska på natten till Häradsgården - Vikariat 1 år

För många börjar Trosa kommun som en sommarförälskelse som övergår till något mer. Våra verksamheter genomsyras av Trosaandan som är en känsla som nästan går att ta på. Det är det varma bemötandet mellan kollegor, och en chef som ser dig, ger dig ansvar och stöttar dig i din utveckling. På grund av vår litenhet har du stora möjligheter att utvecklas och göra avtryck, och har alltid nära till kollegor, näringsliv och medborgare.

Vård och omsorg i Trosa kommun har under många år bedrivit verksamhet i framkant där kvalitén är hög och medarbetarna engagerade. Vi ger individcentrerad omvårdnad där du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns – att tillgodose våra medborgares individuella behov av vård och omsorg så att de ska känna trygghet och meningsfullhet.

PPDRAG - Vad innebär det att jobba hos oss?

I vår kommun skapar vi familjär stämning och har god sammanhållning. Närheten inom kommunen möjliggör goda samarbeten, vi har en nära dialog med sjuksköterskor och rehabteam. Hos oss blir du en del av ett team som trivs och har roligt på jobbet. Här erbjuds även möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Du kommer att vara anställd inom vård- och omsorgskontoret, med huvudsaklig placering på Häradsgården i Vagnhärad, som är ett av Trosa kommuns äldreboenden med 45 platser.  På Häradsgården har aktiviteter, underhållning, promenader m.m. med våra boende på dagarna. Vi arbetar med kontaktmannaskap och individuella genomförandeplaner.

KOMPETENS - Vem söker vi?

Du är utbildad undersköterska med ett genuint intresse för människor och omvårdnad. Det är viktigt att du har ett särskilt intresse av att arbeta med människor med demensdiagnos. Som person är du nyfiken och öppen för att lära dig mer. Du har en förmåga att läsa av människor, anpassa ditt beteende och agera professionellt i varje situation. Att skapa positiva möten för både boende och anhöriga kommer naturligt för dig.

Du tar egna initiativ och kommer gärna med nya idéer och förslag. Om dina kollegor skulle beskriva dig skulle de säga att andra känner sig trygga med dig och att du inger förtroende. Du är mån om att bidra till en positiv stämning i ditt arbetslag och gemensamt skapa en bra arbetsmiljö.

Du är/har:

  • utbildad undersköterska

  • erfarenhet av social omvårdnad, hälso- och sjukvårdande insatser av äldre samt vana att arbeta med människor med demensdiagnos

  • god data- och dokumentationsvana

  • bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du är/har:

  • vana av att få delegerade uppgifter från legitimerad personal

  • dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kontaktmannaskap och individuella genomförande planer

Vad erbjuder vi?

En arbetsplats där vi alltid vill lära oss nya saker och uppmuntrar till egna initiativ och förslag. Vi hittar på aktiviteter som stärker vår gemenskap. Hos oss ges du möjlighet att påverka ditt arbete och skapa värde för boende. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar en trygg miljö för våra boende. 

Hos oss får du:

  • Utbildad handledare vid introduktion

  • Friskvårdsbidrag och ett stort utbud av Sunt Liv aktiviteter

  • Kompetenshöjande utbildningsinsatser

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Vikariat t.om. 2022-10-30

Omfattning: Heltid, natt

Tillträde: Enligt överenskommelse

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

Kontakt:

Evelyn Blomstrand, Enhetschef Häradsgården

0156-521 79

Evelyn.Blomstrand@trosa.se

Dela detta jobb

Undersköterska på natten till Häradsgården - Vikariat 1 år

Trosa kommun