medrek.se

Undersköterska/Sjuksköterska

Ansök nu

Undersköterska/Sjuksköterska

Beskrivning av tjänsten

Vi är en allmänmedicinsk försäkringsmottagning mitt i centrala Stockholm som nu är på jakt efter en ny medarbetare. Arbetet innefattar vanliga sköterskeuppgifter såsom exempelvis provtagning, EKG, omläggning samt även en del patientadministration och receptionsarbete

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Vi söker dig som tycker att det skulle vara kul att jobba i en växande verksamhet där du kan vara med och forma din arbetsplats. Du gillar att ge bra service, är flexibel och kan arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som…

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från mottagningsarbete men det är inget krav. Kunskap om journalprogrammet WebDoc samt bokningssidan BokaDoktorn är meriterande.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Timanställning vid behov

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning

  • Utdrag från belastningsregistret kommer efterfrågas

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”. Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Undersköterska/Sjuksköterska

GHP Specialty Care AB