medrek.se

Undersköterska/skötare till beroendeenheten Område psykiatri

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-12

Ansök nu

Undersköterska/skötare till beroendeenheten Område psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Den här tjänsten är placerad i öppenvården på Beroendeenheten.
Vi arbetar med patienter som har en beroendeproblematik och en psykiatrisk samsjuklighet och vi är en arbetsgrupp som består av läkare, sjuksköterskor, skötare, kuratorer. Vi har även psykologer och arbetsterapeuter som arbetar viss tid i verksamheten. I arbetsgruppen har vi en god trivsel och arbetsmiljö samt fungerande rutiner.
Psykiatrin rymmer både öppen- och heldygnsvård och är uppdelad i subspecialiserade bedömnings- och behandlingsenheter som bistår patienter i Jämtlands län som är i behov av specialistpsykiatri. Sammanlagt har området ca 240 medarbetare som hjälper våra patienter med psykisk ohälsa.

Vi söker nu en undersköterska/skötare som vill jobba på Beroendeenheten. Du kommer att arbeta dagtid och var tredje helg lördag-söndag dagtid fyra timmar.

Arbetsbeskrivning

Det här en tjänst för dig som vill ha kvalificerade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna är varierande och utvecklande där vi har en förväntan på den som söker tjänsten vill utvecklas.
Du kommer huvudsakligen att arbeta i mottagningen, vilket innebär att du medverkar vid medicinutdelning och drogscreening. Detta arbete sker mellan från tidig morgon till tidig eftermiddag. Därefter har man administrativa uppgifter.

Någon dag i veckan, några dagar i veckan kommer du även att vara kontaktperson och genomföra stödjande samtal. Det innebär att tillsammans med patienten skapa en vårdplan. Den följer du upp regelbundet så att patienten tillsammans med dig arbetar för att nå sina mål. Du ska även skapa ett samarbete med socialtjänsten, kommunen eller andra vårdaktörer.
Du kommer även att medverka vid administrativa uppgifter som exempelvis körkortsärenden.
Beroendeenheten har under den sista tiden genomfört stora förändringar för att skapa en bättre arbetsmiljö, mer säkert patientarbete med tydliga rutiner. Du kommer att arbeta i en personalgrupp där det finns en trygghet och tydlighet i fungerande vårdrutiner. Arbetet leds av en erfaren sjuksköterska med ett teamledaruppdrag. Enhetschef har ett övergripande ansvar för verksamheten, för arbetsmiljön och för fungerande vårdrutiner.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är utbildad undersköterska/skötare.

Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande eller erfarenhet av bemötande av patienter med svårare problematik.

I den här tjänsten måste du kunna genomföra stödjande samtal. En förutsättning för tjänsten är att du har erfarenhet av detta. Du behöver även kunna arbeta självständigt och ha en förmåga att själv planera dina arbetsuppgifter och skapa fungerande rutiner.
Du ska också ha en god förmåga att skriva, dokumentera, sammanställa information. När det gäller arbetet i mottagningen och medicinutdelning så förutsätter det att du är en noggrann person, som också under stress kan arbeta systematiskt. Tjänsten innebär också att du är en lugn, trygg person som har en god förmåga att samarbeta med andra. En viss del av tjänsten innebär administrativa uppgifter där tjänsten förutsätter att du trivs med detta.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Åsa Eldebro
TF Enhetschef Beroendeenheten
Telefon: +4663153110
Email: asa.eldebro@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Lars Gratias
Kommunal
Telefon: 063-15 30 00
Email: lars.gratias@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/406/2023
Sista ansökningsdag: 2023-06-12

Dela detta jobb

Undersköterska/skötare till beroendeenheten Område psykiatri

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård