medrek.se

Undersköterska sökes till bemanningsuppdrag på ögonklinik i Ystad

Företag Bonliva
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Undersköterska sökes till bemanningsuppdrag på ögonklinik i Ystad

Söker du mer flexibilitet i vardagen och är redo att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu dig som är undersköterska för bemanningsuppdrag på ögonklinik i Ystad.

UPPDRAG & PERIOD

I rollen ska du assisterade annan medicinsk personal med ögonrelaterad sjukvård, sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en undersköterska på en ögonmottagning. Start för uppdraget är omgående eller snarast möjligt till och med 2-3 månader framåt. Uppdraget är på deltid, 8-timmarspass kl 08-17, 1-3 dagar i veckan beroende på antalet patienter som besöker kliniken i per vecka. Kunden kommer erbjuda en god introduktion så att du blir trygg i rollen. Kunden kan eventuellt vara intresserad av att rekrytera undersköterskan själva sen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet från ögon-området och mottagning. Meriterande, men inte ett krav är att du har erfarenhet av synfält, operation, journalsystemet Melior och Webdoc. Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i språk och skrift i det svenska språket. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.

VARFÖR BONLIVA?

  • Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.

  • Hög marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.

  • Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.

  • Förmåner genom 'Bonliva Benefits' med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.

ANSÖKAN

Ansök direkt via länken så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats.

 

 

Dela detta jobb

Undersköterska sökes till bemanningsuppdrag på ögonklinik i Ystad

Bonliva