medrek.se

Undersköterska sökes till LIVA - Långtidsintensivvårdsavdelning

Ansök nu

Undersköterska sökes till LIVA - Långtidsintensivvårdsavdelning

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del i vår avdelning med högspecialiserad vård av trakeostomerade barn. Vi är en liten avdelning med plats för 3-4 patienter. Här vårdas barn med trakeostomi och barn med långvarigt behov av andningsunderstöd. Omvårdnad ges ur ett helhetsperspektiv av barn med mer eller mindre omvårdnadsbehov. Arbetet är omväxlande från vård av intensivvårdskaraktär till habilitering och mottagningsverksamhet. 
 
Om tjänsten
Som undersköterska hos oss har du ansvar för två-tre patienter, beroende på vårdtyngd. I din roll som undersköterska ansvarar du tillsammans med en sjuksköterska för den basala omvårdnaden av barnet.

Arbetet på LIVA handlar till stor del också om att stimulera barnets tillväxt och utveckling. Eftersom vårdtiden är lång (3 -12 månader) är det av vikt att du tycker om att "följa" barnet och dess familj. Du kommer du även att stödja och utbilda föräldrarna så att de själva skall känna sig trygga med att ta hand om sitt barn. Under vårdtiden utbildas även personliga assistenter, så att familjen kan komma hem. Du ska med andra ord både kunna ta "steget tillbaka" och låta föräldrarna sköta sitt barn samt kunna agera om en akutsituation uppstår.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, social förmåga, engagemang och samarbetsförmåga. 

Kvalifikationer 
Krav: Utbildad undersköterska (Omvårdnadsprogrammet 2500 gymnasiepoäng, Komvux undersköterskeutbildning minst 1350p eller motsvarande). Erfarenhet från att arbeta inom akutsjukvård. Flytande i svenska i både tal och skrift. 
Meriterande: Vana av barn och/eller trakeostomi.
 
 Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Slutbetyg från undersköterskeutbildningen

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska sökes till LIVA - Långtidsintensivvårdsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset