medrek.se

Undersköterska sökes till Nya Bröstcentrum, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Undersköterska sökes till Nya Bröstcentrum, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Vill du vara med och bygga ett nytt bröstdiagnostiskt centrum?  
Om oss 
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa mot framtidens Bröstcentrum som öppnar 2019. Nya Bröstcentrum syftar till att erbjuda en samordning av allt som bygger upp en god cancervård: diagnostik, behandling, forskning, prevention, rehabilitering och utbildning.  
 
Här kommer vi att utföra en stor variation av diagnostiska och interventionella undersökningar inom mammografi, ultraljud och MR. Verksamheten innefattar allt från mammografiscreening av friska kvinnor till kliniska utredningar.  
 
Vi välkomnar dig till ett positivt arbetsklimat där vi tillsammans bidrar med högkvalitativ vård med bröstcancerpatienten i centrum. 
 
Om tjänsten 
Vi erbjuder ett varierande arbete där du som undersköterska kommer ha en roterande tjänst mellan kassa och ultraljud. I tjänsten ingår även påfyllning av förrådsmaterial, köksarbete samt beställning av varor och kläder.  
 
Tjänsten avser dagtid måndag-fredag, med slut kl. 14 på fredagar. Fram tills att nya Bröstcentrum öppnar under 2019 kommer tjänstgöringen att förläggas på nuvarande mammografiavdelning på Radiumhemmet i Solna. 
 
Vi söker 
Som person har du förmågan att skapa ett förtroendeingivande möte med de personer som besöker oss. Du är en naturligt omhändertagande och inkännande person som ser individen bakom patienten och har lätt för att sätta dig in i dennes perspektiv.  
 
Tjänsten ställer höga krav på god kommunikation och samarbetsförmåga då du kommer ha ett tätt samarbete med övriga yrkesroller. Eftersom din tjänst är roterande är det viktigt att du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Kvalifikationer 
Krav: Utbildad undersköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet. 
Meriterande: Arbete inom radiologisk verksamhet. 
 
Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. 
 
Vi ser fram emot din ansökan! 
 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
 
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Nora Abu Zaid 
contacticon mobile 072-599 11 62

Fackliga representanter
Vårdförbundet Anna Larsen 0700-891789

Dela detta jobb

Undersköterska sökes till Nya Bröstcentrum, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset